Doček Nove godine uz tradicionalne specijalitete, restoran Mali vikend

Doček Nove godine uz tradicionalne specijalitete, restoran Mali vikend

Restoran Mali vikend nalazi se u ulici Bulevar Oslobođenja 385a na Banjici, na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu. Nakon dugogodišnjeg iskustva izdanje ovog restorana predstavlja savršen spoj tradicije pripremanja ukusnih jela i načina uživanja u njima.

Ambijent je, sa druge strane, moderno uređen. Mali vikend je dealno mesto za dnevne varijante i druženje uz kafu sa prijateljim, prelistavanje dnevne štampe i uživanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvežavajućih pića.

Vrhunski majstori kuhinje pripremaju neodoljive specijalitete sa naših i inostranih prostora. Svi koji su bili znaju da su porcije obilne. Đakonije će oplemeniti vaša čula izvrsnim domaćom i internacionalnom kuhinjom kao i jedinstvenim tradicionalnim specijalitetima čiji su tvorci. Mnoštvo probranih sastojaka i začina daju ovim jelima prepoznatljiv ukus i miris, a kvalitetne i isključivo sveže namirnice čine ovaj restoran posebnim.

Vizija restorana Mali vikend je da postane jedan od najposećenijih i najkvalitetnijih restorana u Beogradu, i kroz ponudu sopstvenih proizvoda promoviše jedinstvene specijalitete nacionalne kuhinje.

Ugodni enterijerom i savršena usluga daju gostima potpuni ugošaj i prijatan boravak u svim prilikama – bilo da su u pitanju porodična druženja, proslave, ili Nova godina. Velika sala je kapaciteta od 200 do 350 gostiju a mala od 50 do 170. Obezbeđen je parking za sve goste.

Mali vikend raspolaže i dečijom igraonicom, koja je ujedno i rođendaonica. Nalazi se u sklopu svečane sale i bavi se organizacijom proslava rođendana. U sklopu igraonice nalazi se i ugodan ambijent za roditelje i goste.

Restoran Mali vikend Nova godina

Kada je u pitanju restoran Mali vikend Nova godina se organizuje uz fantastični Adagio bend. Cene su od 35€ do 50€, u zavisnosti od pozicije stola i nalaze se u zonama zelena, žuta i crvena. U ponudi će biti domače piće, dok će se strano doplaćivati. Kada je reč o hrani u ponudi će biti bogata večera – predjelo, beli mrs, glavno jelo.

Svoju kartu rezervišite na broj telefona 060 66 82 463.

Foto: Facebook / sala.malivikend

A.K.