Novogodišnja noć u restoranu Zlatnik hall

Novogodišnja noć u restoranu Zlatnik hall

Novogodišnja noć u restoranu Zlatnik hall biće očaravajuća i nezaboravna, zato ne propustite priliku da doživite najlepši doček Nove godine u Beogradu. Uživajte baš onako kako zaslužujete u magičnom ambijentu restorana Zlatnik Hall koji već godinama unazad priređuje sprektakularne novogodišnje proslave.

Restoran Zlatnik Hall Nova godina i ove godine sa ponosom predstavlja svoje novogodišnje veče gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja i lepih trenutaka. Ako želite dobro da se osećate tokom cele večeri, restoran Zlatnik Hall učiniće sveda se osetite odvažno i posebno.

 

RESTORAN ZLATNIK HALL NOVA GODINA 2022

 

Novogodišnja noć u restoranu Zlatnik hall

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina 2022 biće sve, samo ne obično novogodišnje veče. Spremite se za vrelu atmosferu i odlično raspoloženje svih prisutnih koji će uživati u kompletnoj organizaciji večeri, po čemu je restoran Zlatnik Hall odavno poznat.

Iz godine u godinu, Zlatnik Hall priređuje vrhunski doček Nove godine i beleži sve veće interesovanje svih generacija. Osetite čaroliju jednog od najpopularnijih restorana koji će učiniti sve da potpuno uživate sa vašim prijateljima.

Za dinamiku večeri biće zaduženi Žarko Šinković i Zorana Šalipur koji su jedni od najpopularnijih među učesnicima takmičenja Zvezde granda. Očekujte najlepše i najveće domaće hitove koji će probuditi u vama najlepše emocije.

Cena karte kreće se od 40€ do 60€, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu, a u cenu je uračunata kompletna svečana večera i neograničena konzumacija domaćih pića. U ponudi će biti i strana pića i to po promotivnim cenama.

Spremite se za pravu novogodišnju senzaciju i obezbedite vaše karte za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).