Provod za doček uz Andreanu Čekić, rezervišite svoje mesto u City hall

Provod za doček uz Andreanu Čekić, rezervišite svoje mesto u City hall

Andreana Čekić je postala popularna 2010. godine, nakon muzičkog takmičenja Zvezde Granda 2010. godine. Rođena je 1984. godine u Bosanskoj Dubici u Republici Srpskoj, ali je odrasla u Beču. Nastupa u beogradskim noćnim klubovima, splavovima i kafanama, ali i po privatnim proslavama kao što je svadba, venčanje ili neka druga vrsta proslave.

Čest je gost mnogih popularnih emisija, a svi vole njene hitove: "Srećo, pojavi se", "Zauvek ti pripadam", "Kraljica u zlatu", "300 svatova". Ima i mnogobrojne uspešne duete sa Darkom Lazićem, Srećkom Krečarom, Emirom Đulovićem, Slobom Vasićem.

Prepoznatljivog glasa i odličnih pevačkih mogućnosti, vodi nas u svet starih hitova, ali podjednako je i u novim vodama. Kada je u pitanju Andreana Čekić Nova godina će biti veče za nezaborav. Ona će nastupati u popularnom event centru, a kako biste na vreme obezbedili svoju kartu, potrebno je da pozovete ili pišete na 062 111 22 33.

City hall event centar

City hall event centar lociran je u samom srcu Beograda, nedaleko od Vukovog spomenika. Adresa je Bulevar kralja Aleksandra br. 77.

U pitanju je ekskluzivan, moderan, višenamenski prostor koji je zbog svog fleksibilnog kapaciteta, promenljivog izgleda i profesionalne usluge idealan za proslave, svadbe, rođendane, seminare i ostale vrste dešavanja, kao što su docek, odnosno Nova godina.

Za njegov dizajn zadužen je naš čuveni dizajner Vasa Vitorović.

Sala je površine 750 m2 , promenljivog enterijera i velikog kapaciteta do 350 sedećih ili 800 stajaćih mesta, u zavisnosti od željene postavke inventara i tipa proslave.

U ponudi su raznovrstan asortiman hrane i pića, iz kog se selekcija i posluženje vrši po želji.

City hall event centar Nova godina

Još uvek nemamo detalje kako će izgledati doček 2022. godine u ovom restoranu, ali ako je sudeći po prošloj godini, koštaće od 70€ do 200€ u zavisnosti od pozicije stola. Vip separei su se prodavali u paketima, a cena paketa se krwtala od 800€ do 1500€.

Cena će obuhvatati elegantno mesto za sedenje i svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola.

Kada je u pitanju Nova godina Beograd će ponuditi ono najbolje, a vi svoje mesto zauzmite pozivom na broj 062 111 22 33. Možete i da pišete – SMS, Viber, WhatsApp.

Foto: Facebook / clubcityhall

A.K.