Fantastični Peđa Medenica za doček 2022 na splavu Kopernikus 610

Fantastični Peđa Medenica za doček 2022 na splavu Kopernikus 610

Uskoro stiže Nova godina i kakva god da je situacija većina se ovom prazniku raduje i planira gde će provesti ovo nezaboravno veče. Mnogi beogradski lokali objavili su svoje ponude, a najatraktivnije su one ponude gde nastupaju poznati pevači.

Nema tog ljubitelja dobrih narodnjačkih balada koji ne zna za Peđu Medenicu. Zapravo, svi ga tako zovu, a njegovo pravo ime je Predrag. Peđa Medenica rođen je u Prištini 1980. godine. Pevač je, ali i kompozitor, kantautor i tekstopisac.

Do 1999. godine je živeo u rodnom gradu, a potom se preselio u Niš, pa u Bačku Palanku. Muzikom je počeo da se bavi 2000. godine. Izazvao je veliko interesovanje svojom pesmom “Imam ljubav”. Usledili su brojni nastupi po Srbiji, a kasnije i po celom svetu.Njegovi hitovi su “Dođeš mi u san”, “Čisto da znaš”, “Bivši čovek”, “Praštaj, stari moj” i tako dalje.

Oženjen je Jovanom i ima sina Dušana.

Kada je u pitanju Pedja Medenica Nova godina će biti pravi ugođaj za sve koji posete Kopernikus 610.

Više detalja možete dobiti ukoliko pozovete ili pišete na broj telefona 062 111 22 33.

Splav Kopernikus 610

Event Centar Kopernikus 6 10 nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na ušću reke Save i Dunava, sa ukupnom površion preko 2000 m2, i predstavlja savršen izbor za organizovanje svih vrsta svečanosti, venčanja, koktela, prijema, skupova, seminara i proslava za ukupno 1500 osoba. Tako je i kada je docek.

Pored prelepog i modernog dizajna, Kopernikus 6 10 Event Centar ima fenomenalan pogled na Kalemegdansku tvrđavu. Najmodernija oprema, rasveta i ozvučenje, doprinose da svaki događaj u ovom prostoru bude najbolji, pa je tako i kada je Nova godina.

Event Centar Kopernikus 610 sačinjen je od dva zatvorena prostora, svaki površine 750 m2, i terase od 600m2 do koje se dolazi panoramskim liftom.

Svaki segment je dizajniran da funkcioniše zasebno, tako da je moguće organizovati tri različita događaja u isto vreme, što je jedinstveno za ovaj prostor.

Kada je u pitanju Nova godina Beograd će imati mnoštvo ponuda, a o ovoj, kao i o drugima, možete sve saznati na broj telefona 062 111 22 33. Na isti način možete i rezervisati, ali i kupiti karte.

Foto: Facebook / eventcentar

A.K.