Urbani doček Nove godine u Dep baru

Urbani doček Nove godine u Dep baru

Karađorđeva ulica jedna je od najstarijih ulica u Beogradu. Nastala je istovremeno kada je stvoreno i naselje na Kalemegdanu. Proteže se uz savsku obalu, od Pariske br.1 u podnožju Kalemegdanske tvrđave, pored obale Save i savskog pristaništa, ispod Brankovog mosta, do stare Železničke stanice Beograd na Savskom trgu.

Ova ulica čuva uspomenu na Karađorđa i njegove ustanike, koji su upravo ovim putem ušli u Beograd i osvojili ga, ali i na učitelja Miladina, koji je spasio Savski most od rušenja prilikom oslobađanja Beograda 1944. godine

Zamišljena je i građena kao elitni deo grada u kome je otvoreno prvo osiguravajuće društvo u Beogradu i odigrana prva pozorišna predstava.

U periodu posle Drugog svetskog rata Karađorđeva ulica postala je tranzitna ulica za teretni saobraćaj, čime su njeni izgled i značaj potpuno devastirani. Početkom 21. veka Karađorđeva ulica je dobila nove sadržaje, a rekonstrukcija koja je počela 2018. godine, završena je prošle godine.

Ovde su smešteni populari ugostiteljski objekti, a među njima je i Dep bar.

Dep bar

Dep bar je smešten na broju 75, kod Ekonomskog fakulteta. Jedan je od najlepših barova u Beogradu, gde je usluga na visokom nivou. Ovde možete da uživate tokom dana, ali i u noćnom provodu.

Prostire se na dva nivoa, elegantno je i luksuzno opremljen.

Tokom večeri se organizuju uživo svirke, odnosno nastupi različitih popularnih bendova.

U ponudi je bogata ponuda različitih pića, kako alkoholnih, tako i bezalkoholnih, a preporuka su kokteli.

Dep bar Nova godina

Kada je u pitanju Dep bar Nova godina će biti organizovana uz bend koji će svim gostima prirediti veče za pamćenje.

U ponudi će biti all inclusive alkoholna i bezalkoholna pića. Kada je reč o hrani, posluživaće se finger food hrana, koja će biti pripremljena na poseban način.

U zavisnosti od pozicije sedenja cene se mogu kretati od 30 evra do 40 evra.

Informacije i rezervacije dobićete na broj telefona 062/111-22-33.

A.K.