Doček Nove godine uz pogled na most na Adi - restoran Zlatnik Hall

Doček Nove godine uz pogled na most na Adi - restoran Zlatnik Hall

Zlatnik hall nalazi se na Beogradskom sajmu, u Hali 4, na adresi Bulevar Vojvode Mišića broj 14. Na ovom mestu seodržavaju brojni državni, regionalni međunarodni događaji, ali druge manifestacije sa velikim brojem učesnika. Jedan od najposećenijih sajmova je svakako sajam knjiga, koji je nažalost već dve godine zaredom otkazan zbog virusa korona.

Restoran o kome danas pišemo je moderno uređen prostor, oplemenjen sofisticiranim detaljima, pogodan za venčanja i sve vrste privatnih i korporativnih manifestacija, promocija, modnih revija i dugh vrsta skupova, pa tako i provoda kada je Nova godina. Budući da raspolaže potrebnom tehničkom opremom, odličan je izbor za seminare, treninge i stručna predavanja.

U glamuroznom prostoru Zlatnik Hall-a smeštena je sala kapaciteta od 90 do 260 mesta, apartman za predah mladenaca, dečija igraonica i kuhinja, opremljena po međunarodnim standardima u kojoj se vrši priprema kompletnog posluženja. Prostran parking se nalazi ispred celog objekta i na raspolaganju je gostima.

- Kako bi Vaše privatno ili poslovno slavlje ostalo zapamćeno po jedinstvenom prostoru, prijatnoj i toploj atmosferi, besprekornoj organizaciji i vrhunskom posluženju, bez bojazni dodjite u Zlatnik hall, da budete nasmejan domaćin i zadovoljan gost - poručuju iz ovog restorana.

Restoran Zlatnik hall Nova godina

Ako želite da uživate u prelepom pogledu na most na Adi Ciganliji i da se opustite uz fenomenalnu muziku, kvalitetno piće i vrhunsku klopu onda je za vas restoran Zlatnik Hall.

Kada je u pitanju restoran Zlatnik Hall Nova godina će biti organizovana uz Žarka Šinkovića, Zorana Šalipur i bend.Moći ćete da se provedete uz najpoznatije hitove pop i narodne muzike.

Žarko Šinković je pop pevač iz Pančeva, rođen 1991. godine. U javnosti se prvi put predstavio u drugoj sezoni muzičkog takmičenja "Ja imam talenat" 2012. godine, nakon čega je započeo svoju solo karijeru.

U dosadašnjoj karijeri snimio je jedan singl za koji je ima i spot, u saradnji sa kompozitorom i tekstopiscem, Banetom Opačićem.

 

 

Zorana Šalipur dolazi iz Priboja i rođena je 1996. godine. Javnosti je postala poznatija nakon učešća u takmičenju "Zvezde granda" 2017. godine. Često nastupa u beogradskim lokalima.

U cenu karte uključeni su neograničena konzumacija domaćeg pića, kao i bogata večera – hladno predjelo, glavno jelo, pecivo, salata i desert. Cene su različite, u odnosu na poziciju stola, pa se mogu rezervisati oni od 35 evra, 40 evra, 45 evra, 50 evra i 60 evra.

Za informacije i rezervacije pozovite ili pišite na broj 062/111-22-33.

Foto: Facebook/ zlatnikhall

A.K.