Katarina Sotirović sa bendom za doček Nove godine u restoranu Lobby

Katarina Sotirović sa bendom za doček Nove godine u restoranu Lobby

Restoran Lobby deo je Just & lobby event prostora. Smešten je centru Beograda na Droćolu, odnosno na adresi Dunavska 74c. Njegov adut su profesionalno osoblje, školovan menadžment, kuhinja koja ispunjava sve svetske standarde kao i najsavremenije ozvučenje i rasveta. Ovde se organizuju različite proslave, pa tako i proslavakada je Nova godina.

Zbog svoje arhitekture, dragulj je beogradskog ugostiteljstva, a posebno ga odlikuje multifunkcionalnost. Glamurozan je i savremen. Enterijer pleni savršenom kombinacijom cigle i drveta, što ostavlja otmeni utisak elegancije ali i urbanog izgleda. Može da ugosti do 500 osoba.

Poseduje veliki parking.

Restoran Lobby Nova godina

Kada je u pitanju Nova godina restoran Lobby provod organizuje uz bend i trubače.

Ove godine u pitanju je sedmočlani bend (bubanj, gitara, bas gitara, klavijature, saksofon, pevač, pevačica) na čelu sa dobro poznatim ženskim vokalom Katarinom Sotirović (ex Koktel bend).

Ovi muzičari poseduju veliko iskustvo u zabavljanju ljudi svojim muzičkim i vokalnim sposobnostima, a mogu se pohvaliti velikim repertorom pesama, od zabavnih pa do narodnih (kafanskih i novih komercijalnih). Sasvim će doprineti celokupnom utisku i učiniti da ovaj doček pamtite po nezaboravnom provodu!

Tradicionalno, sve okupljene u ponoć očekujte kratak nastup najboljih trubača Srbije.

Cene karata kreću se od 40€ do 80€ , u zavisnosti od mesta u Sali. Postoji plava zona koja košta 40 evra, potom zelena zona po veni od 50 evra, srebrna zona od 60 evra i zlatna zona koja ima cenu 80 evra.

Mesta za barskim stolom sa barskim stolicama koštaju 40 evra, dok je sedenje za svečanims tolom, u odnosu na zonu, od 50 do 70 evra.

U cenu karte je uračunata tokom cele noći neograničena konzumacija određenih stranih i domaćih pića, kao i toplo i hladno predjelo, glavno jelo, salate, desert. Posebo je zanimljivpo što su pojedini kKokteli cele noći besplatni - Tropical Heat, Sex on the beach, Blue lagoon, Gin Red Passion.

Informacije i rezervacije na broj telefona 061 3123 555

A.K.