Mirza Selimović za doček Nove godine u hotelu Mona Plaza

Mirza Selimović za doček Nove godine u hotelu Mona Plaza

Hotel Mona Plaza smestio se na donjem Dorćolu - najstarijem gradskom jezgru, u centru Beograda i blizini svih gradskih atrakcija, urbanih dešavanja i spomenika kulture. Ovo je pomalo misteriozan, a ujedno jedan od najlepših i najurbanijih delova grada. Tačna lokacija je Solunska 21.

Na području današnjeg Dorćola oduvek se nalazilo gradsko jezgro Beograda, još od vremena antičkog Singidunuma. Ime je dobio po turskom nazivu za četiri puta, jer se ovde nalazila velika raskrsnica. Dorćolska dunavska obala je uređena, sa dugačkom biciklističkom stazom, šetalištem i splavovima. Na obali je i Sportski centar Milan Gale Muškatirović, nekada poznat kao 25. maj.

Mona Plaza poseduje različite tipove soba i apartmana, ali raspolaže i sa devet sala - banket, konferencijski prostor, sale za sastanke, izložbeni prostor, kao i coworking prostor. Tu su i kafeterija, poslastičarnica, restoran, bar, a potom i sauna, parno kupatilo, fitnes i tako dalje.

Posebno je zanimljiv Šonda gastro bar. Reč je o kafeteriji smeštenoj na mestu na kojem je pre više od 100 godina poslovala prva srpska fabrika čokolade.

Osim za poslovne ljude i hedoniste, hotel Mona Plaza je pravo mesto za one koji od proslava očekuju mnogo vise, a posebno kada je docek.

Hotel Mona Plaza Nova godina

Kada je u pitanju hotel Mona Plaza Nova godina će biti dočekana uz bogatu večeru i neograničeno piće. Cena će biti 60 evra za koktel zonu i 70 evra za banket zonu, po osobi. Kapacitet stolova jr prilagodljiv potrebama gostiju, pa je moguće spajanje manjih društava i parova.

Glavna zvezda večeri biće Mirza Selimović. Ovaj mladi pevač slavu je stekao nakon takmičenja u Zvezdama Granda, gde je pobedio u osmoj sezoni, 2013/2014.

Rođen je u Tuzli 23. Novembra 1990. godine, a odrastao je u Srebreniku. U decembru 2014. godine objavio je prvi album, a nedavno je objavio duet sa Ilmom Karahmet "Mora da je ljubav".

Foto: Facebook / monaplazabelgrade

A.K.