Poseban doček Nove godine na brodu - restoran Flamingo

Poseban doček Nove godine na brodu - restoran Flamingo

Koja vam je prva asocijacija na reč - flamingo? Da li pomislite na bend Ognjena Amidžića i pokojnog Marinka Madžgalja? Ili možda baš na samu pticu, čiji naziv potiče od španske reči flamengo, što označava plamen? Možda na gumene flamingose koji su i ove sezone bili popularni na bazenima i moru, a koji su inspirisani pomenutom pticom ružičastog pera, tankih nogu, dugog i vrlo savitljivog vrat. Njena boja potiče od ishrane - intenzitet obojenosti zavisi od količine vodenih bakterija i beta-karotena koje uzimaju hranom.

Ako nas pitate, mi mislimo na brod restoran koji je smešten na na Savskom keju bb kod Sajma. Savski kej je mesna zajednica, ali i popularno beogradsko šetalište, koje se nalazi na Novom Beogradu. Proteže se od Bloka 70a, preko Bloka 70, Bloka 44, do Bloka 45.

Brod restoran Flamingo

Brod restoran Flamingo nalazi se na reci Savi, pa uživanju tokom boravka ovde doprinose svetla beogradskih mostova. Poseduje funkcionalan prostor kapaciteta do 250 mesta za sedenje, prostor na terasi, poseban gratis apartman i obezbeđena mesta za parkiranje.

Predivan ambijent broda upotpunjuju veliki izbor hrane i pića.

Ovde možete da organizujete venčanja, proslave povodom krštenja, proslavu punoletstva, godišnjice ili poslovni uspeh. Organizuje se i docek.

Brod restoran Flamingo Nova godina

Koncept broda restorana namenjen je svima koji vole boravak na splavovima, ali na elegantnijem nivou. Ovde se okupljaju ljubitelji reke, ali i oni kojima je veom avažan komfor. Naravno, bogata kulinarska ponuda, kao i karta pića, takođe utiču na to da li će se pojedinci opredeliti za boravak na brodu restoranu. To je posebno bitno kada je Nova godina , odnosno proslava 31. decembra.

Kada je u pitanju brod restoran Flamingo Nova godina se organizuje uz neograničeno piće i bogat švedski sto. Cena je 35 i 40 evra u zavisnosti od pozicije stola. Za atmosferu je zadužen bend, koji svira uživo.

Foto: Facebook / BrodFlamingo.rs

A.K.