Nova godina 2022 u restoranu Zlatnik hall je savršen izbor

Nova godina 2022 u restoranu Zlatnik hall je savršen izbor

Nova godina 2022 u restoranu Zlatnik hall je savršen izbor svima onima koji žele da se provedu nezaboravno, ali pre svega kvalitetno. Dočekajte ponoć sa stilom i uživajte u lepoti novogodišnje večeri koja predstavlja posebnu euforiju za sve nas. Komfor i elegancija su glavne karakteristike restorana Zlatnik Hall, zato očekujte doček Nove godine na visokom nivou.

Iako u restoranu Zlatnik Hall sve sija od elegancije i stila, budite sigurni da će novogodišnje veče biti veoma prijatno i opuštajuće.

 

RESTORAN ZLATNIK HALL NOVA GODINA 2022

 

Nova godina 2022 u restoranu Zlatnik hall je savršen izbor

 

Restoran Zlatnik Hall Nova godina 2022 i ove godine probudiće veliko interesovanje kod beograđana i svih onih koji uživaju u specijalnom restoranskom dočeku. U susret novogodišnjoj noći restoran Zlatnik Hall sa nestrpljenjem iščekuje Novu godinu i najavljuje nezaboravnu noć koju ne smete propustiti.

Poslednjih godina restoran Zlatnik postao je veoma popularno mesto kada je Nova godina Beograd u pitanju zbog svog prelepog ambijenta, odlične lokacije i odabira pevača koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Neodoljiv i savršen dekorisan ambijent, specijalna rasveta i vrhunsko ozvučenje doprineće atmosferi u novogodišnjoj noći toliko da ćete se osećati zaista posebno tokom cele večeri. Svaki predhodni doček Nove godine bio je u znaku pozitivne energije zbog čega smo sigurni da će tako biti i ovog puta.

Uživaćete u svečanoj večeri, bogatoj ponudi pića i uvek ljubaznom osoblju koje će vam biti na raspolaganju tokom cele večeri. Uživajte u novogodišnjoj noći onako kako ste zamišljali i spremite se za magične trenutke po kojima ćete zauvek pamtiti restoran Zlatnik Hall.

Obezbedite vašu kartu za Novu godinu već danas pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).