Paralija letovanje 2022

Paralija letovanje 2022

Paralija letovanje 2022 biće kao i svih predhodnih godina, najtraženija destinacija za letovanje svim turistima iz Srbije. Prvi razlog jeste lepota koja krasi ovo mesto, zatim i sama lokacija koja nije previše daleko za Srbe. Paralija letovanje predstavlja oduvek atraktivnu destinaciju za turiste zbog svoje dinamike tokom cele letnje sezone.

Paralija letovanje nudi mnoštvo zanimacija koje su sastavni deo letovanja, tu su taverne, restorani, dosta barova, prodavnica i marketa. Oni koji su nekoliko puta doživeli Paralija letovanje, kažu da se gostoljubivost i miroljubivost kod grka oseća posebno u Paraliji.

Paralija je mesto poznato po izuzetno bogatom noćnom provodu, zbog čega je čest odabir omladine i onih koji žele da svoj odmor začine izlascima.

 

PARALIJA LETOVANJE

 

Paralija letovanje 2022

 

Paralija letovanje biće jedinstveno iskustvo koje morate doživeti barem jednom. Mali gradić smešten na obali mora, pružiće vam nezaboravno letovanje u kojem ćete zaista uživati. Najinteresantnija činjenica svim turistima kada je Paralija letovanje u pitanju, jesu peščane plaže koje su izrazito lepe.

Nedaleko od plaže nalazi se sve što vam je neophodno za svakodnevno uživanje i pravo opuštanje tokom odmora. Za one koji će posetiti Paraliju isključivo radi mirnog odmora, posebno zadovoljstvo biće vam duge letnje šetnje dok lagani vetric viori kroz grad.

Sa obzirom da se nedaleko nalazi veliki market Lidl, mnogi se upute u veću kupovinu i danas je ova kupovina postala sastavni deo letovanja u Paraliji zbog atraktivnih cena.

Prilikom letovanja u očaravajućoj Grčkoj, prosto je nemoguće da odmor protekne bez nekog grčkog gastronomskog specijaliteta. Ne propustite magične ukuse njihove kuhinje koji će začiniti vaš odmor i obezbediti vam dodatni užitak. Očekujte prijatne letnje večeri, nezaboravne izlaske i čarobne plaže na kojima je kupanje pravo uživanje za sve generacije.

Ukoliko ste u potrazi za smeštajem koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, predstavljamo vam tri fantastične vile nedaleko od svih dešavanja gde će vaš odmor biti potpun i udoban. Agencija Mayak Tours po vrlo pristupačnim cenama nudi vam moderan smeštaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Uživaćete u svakom trenutku, jer agencija Mayak Tours tačno zna šta je potrebno svakom pojedincu. Zahvaljujući velikom iskustvu i dugogodišnjim radom, u mogućnosti su da ponude uvek ekskluzivnu ponudu.

 

 Paralija letovanje 2022

 

Vila Victoria Inn  udaljena je od plaže 150m, nalazi se u centru, nedaleko od crkve. Vila Victoria Inn raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim, petrokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Svaka smeštajna jedinicap oseduje čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem, kao i TV, Wifi i klima uređaj.

 

Paralija letovanje 2022

 

Vila Violet nalazi se na udaljenosti od plaže na oko 200m, a od crkve i centra oko 500m. Što se smeštajnih jedinica tiče, vila Violet nudi 1/2, 1/3 i 1/4 studije i svaka soba poseduje Wifi, TV kao i klima uređaj u svim sobama na spratovima. Svaki studio ima kuhinju koja je opremljena sa svim neophodnim pratećim elementima za spremanje laganijih obroka.

 

Paralija letovanje 2022

 

Vila Fluris  na udaljenosti je na oko 200m od plaže i na oko 250m od centra Paralije. Vila poseduje smeštajne jedinice, tačnije dvokrevetne i trokrevetne studije koji su komforni i prijatni. Svaki smeštaj poseduje Wifi, TV, klimu kao i kuhinju koja je opremljena neophodnim stvarima za pripremanje hrane.

 

 

Odaberite smeštaj koji ispunjava vaše kriterijume i uživajte u udobnosti i komforu koji nam je svima potreban tokom odmora. Turistička agencija Mayak Tours spremila je posebne pogodnosti, a sve dodatne informacije možete dobiti putem broja 064/434-10-23 ili ih možete posetiti na adresi Gavrila Principa 52, Beograd.

 

T.Ž.