Proslava Nove godine u luksuznom hotelu Zira

Proslava Nove godine u luksuznom hotelu Zira

Hotel Zira pronaći ćete u centralnoj gradskoj zoni, na Paliluli. Ovo je najveća beogradska opština, prema površini, a takođe je i jedan od zanimljivijih delova grada. Ovde se nalaze Pravni fakultet, Pančevački most, Bogoslovija… U Ruzveltovoj ulici smešten je i jedan od popularnih hotela sa četiri zvezdice - Golden Tulip Zira Beograd.

Ovaj hotel je najbolji izbor za posao i uživanje. Jedan je od četiti međusobno povezana dela, a preostala tri su Super Vero, tržni centar Zira i poslovni centar Zira.

Smešten je na raskrsnici dve važne gradske ulice, Ruzveltove i Cvijićeve, pa pruža mogućnost da lako posetite sve glavne turističke atrakcije prestonice.

Hotel ima 127 smeštajnih jedinica koje podrazumevaju superior sobe i apartmane. Za organizovanje događaja, kao što su konferencije, seminari, kongresi, prezentacije i ostalo, na raspolaganju je kongresni prostor ukupne površine preko 1.300 metara kvadratnih u četiri sale.

Ovde se organizuju i proslave kada je docek. Sala za sve svrste proslava uređena je vrlo luksuzno i glamurozno. Ozvučenje i rasveta rađeni su po poslednjim standardima. Kapacitet je do 250 osoba.

Hotel poseduje i internacionalni restoran “Piccolo” sa sunčanom terasom, koji nudi a la carte meni i bife meni. U ponudi su nezaboravni ukusi mediteranske i italijanske kuhinje, sa pripremom na tradicionalan način.

Kada je reč o muzici, ona, kao i zabavni program, organizuju se svake večeri.

Što se tiče parking, obezbeđena je podzemna garaža u okviru objekta, koja se može koristiti uz doplatu, a gostima su besplatno na raspolaganju fitnes centar i sauna.

Hotel Zira Nova godina

Kada je u pitanju hotel Zira Nova godina se organizuje oz vrhunsku uslugu, luksuzan ambijent i odličan muzički odabir. Za nezaboravnu atmosferu zaduženi su bendovi, kao što je Skala bend.

U ponudi je sedenja za banket svečanim stolom, a cena je 70 evra po osobi, dok je cena za mesta za barskim stolom 60 evra po osobi.

Sve goste očekuje piće dobrodošlice i novogodišnja večera, a u ponoć šampanjac.

Foto: Facebook / zirahotel

A.K.