Vrhunski doček Nove godine u hotelu Jugoslavija

Vrhunski doček Nove godine u hotelu Jugoslavija

Ne propustite vrhunski doček Nove godine u hotelu Jugoslavija koji će biti spektakularan i nezaboravan. Nova godina kao praznik predstavlja veliku euforiju i priliku da se okupimo sa našim najdražima i uživamo u provodu sve do jutra.

Hotel Jugoslavija predstavlja jedan od najboljih hotela sa dugom tradicijom koji svake godine organizuje ekskluzivno novogodišnje veče.

 

HOTEL JUGOSLAVIJA DOCEK NOVE GODINE 2022

 Vrhunski doček Nove godine u hotelu Jugoslavija

 

Hotel Jugoslavija doček Nove godine 2022 biće pravo zadovoljstvo i uživanje jer će nastupati  dobro poznata Seka Aleksić Nova godina. Dočekajte ponoć uz najveće Sekine hitove koji će učiniti da provod bude na visokom nivou gde vas očekuje niz iznenađenja. Spremite se za pravi muzički spektakl za koji smo sigurni da će se tražiti karta više.

Luksuzan ambijent, organizacija na visokom nivou i svaki delić ambijenta osmišljen sa posebnom pažnjom, glavne su karakteristike hotela Jugoslavija. Iz godine u godinu, hotel Jugoslavija beleži sve veći broj onih koji žele da Nova godina bude proslavljena baš ovde.

 

Vrhunski doček Nove godine u hotelu Jugoslavija

 

Beograd Nova godina sa zadovoljstvom predstavlja jedinstvenu ponudu hotela Jugoslavija koji će se i ovog puta posebno potruditi da vam udovolji u svakom smislu i organizuje nezaboravno novogodišnje veče. Ne smemo izostaviti činjenicu da će hrana biti kao i uvek vrlo bogata i raznovrsna, a za potpuni užitak očekujte All inclusive ponudu pića koje će se točiti tokom cele večeri.

Ne propustite priliku da uživate u eleganciji i neodoljivom stilu svečanog dočeka Nove godine u hotelu Jugoslavija koji vas poziva da budete deo najlepše novogodišnje noći.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).