Doček u srcu Voždovca - restoran Stadion

Doček u srcu Voždovca - restoran Stadion

Restoran Stadion nalazi se u srcu Voždovca u okviru tržnog centra Stadion. U pitanju je ekskluzivan multifunkcionalan event prostor, odnosno prosotr za događaje, koji se može adaptirati i ugostiti klijente sa najrazličitijim zahtevima.

Nalazi se u okviru Stadion šoping koji je specifičan po tome što na vrhu ima pravi fudbalski stadion, u vlasništu Fudbalskog kluba Voždovac. Stadion šoping centar raspolaže sa 984 parking mesta.

Kada je reč o restoranu, ovde se organizuju svadbe, konferencije, kokteli, prezentacije, seminari, poslovni ručkove i večere, ali i proslava kada se dočekuje Nova godina.

Tim zadužen za događaje ovog restorana čine iskusni i odgovorni ljudi koji organizuju skupove poslovnog, ali i zabavnog karaktera. U restoranu Stadion je moguće brzo i efikasno prilagođavanje potrebama klijenata.

Kapacitet sale je 350 osoba. Ukoliko je u pitanju postavka poznata kao koktel ili pozorište, restoran Stadion prima i do 500 osoba.

Stadion poseduje i gornji nivo, na kome se nalazi raskošna galerija sa tri holograma.

Za četvorotoškaše namenjen je bespalatan parking koji ima čak 1.500 mesta.

Restoran Stadion Nova godina

Kada je u pitanju restoran Stadion Nova godina se proslavlja uz all inclusive piće i bogat švedski sto. Ugođaju dodatno doprinose sistem savremene rasvete, ali i ozvučenja. Za sjajnu atmosferu zaduženi su pevači sa bendom. Cena karte za sedeće mesto je od 50 evra do 70 evra, u zavisnosti od položaja koji zauzeima u sali.

Osim 31. decembra, proslava se organizuje i 13. januara, kada se dočekuje Srpskai nova godina, odnosno Pravoslavna nova godina. Kada je u pitanju restoran Stadion Srpska nova godina je takođe podjednako glamurozna. U ponudi je svečana novogodišnja večera na bazi set menija, uz all inclusive paket pića. Kada je reč o muzici, izvode se najbolji hitove domaće zabavne i narodne muzike.

Za svaku proslavu se organizuju različita iznenađenja, a neka od njih su: nagrada za najveseliji sto, nagrada za najlepši par, trubači i slično.

Foto: Facebook / stadionrestoran

A.K.