Klupski provod za doček tokom celog dana - Mr. Stefan Braun

Klupski provod za doček tokom celog dana - Mr. Stefan Braun

Klub Mr. Stefan Braun jedno je od najpopularnijih mesta za izlazak u Begradu. Smešten je na devetom spratu u Nemanjinoj ulici broj 4. Osim u glavnom gradu Srbije, nalazi se i u Banjaluci i Podgorici.

Kako počinje zanimljiva priča, zimskog dana, 2003. godine, jedan gospodin, čije je ime sada dobro poznato, došao je u glavni grad Srbije. Zvao se gospodin Stefan Braun. Osnovao je klub na devetom spratu zgrade u Nemanjinoj ulici i otvorio ga za sve one koji vole noćni život i sjajnu zabavu.

Svojom profesionalnom uslugom i željom da se dobro provede, mesto ovog gospodina postalo je jedna od najzanimljivijih lokacija noćnog života Beograda. Danas je ovaj klub , urbane orijentacije i modernog koncepta, u istom rangu sa najvećim svetskim noćnim klubovima.

- Ja, gospodin Stefan Braun, želim da se zahvalim svim svojim gostima, što su prošle sezone učinili nezaboravnim, i svima koji će postati gosti, što pomažu da naredne sezone budu još bolje. Iskreno, gospodin Stefan Braun – poruka je ovog kluba svim posetiocima.

Stefan Braun je izuzetno posećen. Cilj je da se približi svetska klupska scena, kvalitet i provod. Klub radi sedam dana u nedelji, a ima različitu tematiku svakoga dana. Ovde se slušaju pop, house i domaća muzika. Rezervacije su obavezne.

Stefan Braun je sinonim za noćni provod, ali je izuzetno poznat i popularan i posečen i kada je Nova godina.

Klub Stefan Braun Nova godina

Kada je u pitanju klub Stefan Braun Nova godina je namenjena klaberima, jer nastupaju di džejevi, a ponuda je "all inclusive". Cene su 45 evra za devojke, 55 evra za muškarce. Rezervacija stolova se naplaćuje, a u ponudi su barski sto, visoko sedenje i VIP.

Kada je u pitanju Stefan Braun matine je ono što predstavlja drugačiju ponudu za doček. U pitanju je dnevna žurka, koja podrazumeva ponudu širokog asortimana pića, a za atmosferu su takođe zaduženi di džejevi.

A.K.

Foto: Facebook / MrStefanBraunBelgrade