prethodna
Hotel Metropol Doček Nove godine
sledeća
Kafana Lumperaj Doček Nove godine

Klub Stefan Braun matinee docek Nove godine

Klub Stefan Braun matinee docek Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Docek 2022 – Klub Stefan Braun matinee

 

Klub Stefan Braun matinee vrhunska dnevna zabava koja vas očekuje i na kojoj ćete se provesti kao nikada do sad. Uživajte u fantastinčnom matineeu i nezaboravno ludoj atmosferi!

Budite uz Stefan Braun i provedite se u vašem omiljenom klubu na njihovoj fantastičnoj dnevnoj žurci. Rezervišite svoje mesto još danas pozivom na broj 062/111-22-33

 

KLUB STEFAN BRAUN MATINEE DOČEK NOVE GODINE 2022

 

Klub Stefan Braun Matinee doček Nove godine 2022 mesto gde se organizuje samo najbolji provod i vrhunska zabava. Sa sigurnošću tvrdimo da će tako biti i za sam doček, odnosno kada je u pitanju njihova dnevna matine žurka.

 

Klub Stefan Braun se nalazi nadomak glavne železničke stanice na adresi Nemanjina 4. Stefan Braun je po mnogo čemu jedinstven klub u Beogradu, specifičnog duha, originalne lokacije i pažljivo odabrane muzičke koncepcije. Klub Stefan Braun je jedini klub u gradu koji se nalazi na 9. spratu i u koji ulazite direktno iz lifta.

 

Provedite vašu novogodišnju proslavu u najlepšem ambijentu i uživajte u fantastičnom provodu po kome nam je ovaj klub svima dobro poznat.

 

MUZIKA

 

Dobro poznata DJ scena kluba Stefan Braun.

 

PIĆE

 

All inclusive.

 

CENA

 

Uskoro više informacija.

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062/111-22-33