Docek Nove godine za pamcenje u Restoranu Devetka

Docek Nove godine za pamcenje u Restoranu Devetka

Na idiličnom mestu, u samom srcu parka Košutnjak čeka vas doček Nove godine za pamćenje u restoranu Devetka. Nacionalna kuća – Restoran Devetka poznat po savršenoj klopi i fantastičnoj atmosferi i ove godine obezbediće vam doček Nove godine za pamćenje.

 

Restoran Devetka nova godina savršeno mesto za prave hedoniste, poznato po domaćim i internacionalnim specijalitetima. Idealno je za sve one koji žele da u novogodišnjoj noći uživaju u savršenoj hrani i predivnoj muzici. Neka vaše novogodišnje veče bude ispunjeno u potpunosti od samog početka.

 

Restoran Devetka je poznato po tome da svake godine organizuje svečani doček, u kome uživaju i mladi i stariji. Budite dovoljno daleko od gradske gužve koja je nezaobilazna u novogodišnjoj noći, a opet u srcu Beograda – Košutnjaku.

 docek za pamcenje restoran devetka

 

 

Restoran Devetka, jedno od najlepših mesta u gradu koje svojim izgledom podseća na magični dvorac. Raspolaže svečanom salom sa preko 200 mesta, idealnom za sve vrste proslava, a pogotovo dočeka Nove godine. Ne razmišljajte o parkingu, jer Restoran Devetka raspolaže kapacitetom sa preko 100 parking mesta, tako da će biti dovoljno parkinga za sve goste lokala.

 

Ne propustite priliku za magičnu proslavu Nove godine u idealnoj atmosferi i rezervišite vaš doček u Restoranu Devetka na broj 062/111-22-33.