Savršena Nova godina na splavu River

Savršena Nova godina na splavu River

Tražite mesto za savršen doček Nove godine? Želite nezaboravan provod i najbolju atmosferu u gradu? Ove godine vaša savršena Nova godina vas čeka na splavu River, koji je već vise od deceniju unazad poznat po fantastičnom provodu. Jedno od najpopularnijih mesta za izlazak u Beogradu i ove godine će biti odgovorno za ludu noć i vrelu atmosferu koja je uvek prisutna.

 

Splav River nova godina pružiće vam nezaboravno iskustvo i savršenu priliku da uživate u mnogo iznenađenja koje će učiniti da ovaj doček nikada ne zaboravite. Uživajte u fantastičnoj atmosferi koja je sve vatrenija iz godine u godinu na splavu River.

 

savrsena nova god splav river

 

Splav River je dobro poznato mesto svima onima koji uživaju u noćnim izlascima grada Beograda, i nezaobilazno mesto velikog broja klabera i klaberki. Za sve one koji nikada nisu bili na splavu River(što je skoro pa i nemoguće), ovo vam je idealna prilika! Sigurni smo da ćete se nakon provedenog dočeka na splavu River, uvek vrlo rado vraćati i biti stalni gost na svim njihovim žurkama.

 

U novogodišnjoj noći vas očekuje fantastičan provod sa odličnim izvođačima. Vrhunska usluga, klopa i piće, ne propustite ovu savršenu priliku i rezervišite vaš doček Nove godine odmah na broj 062/111-22-33.