Dočekajte Novu godinu i prespavajte u hotelu Balašević!

Dočekajte Novu godinu i prespavajte u hotelu Balašević!

Hotel Balašević smešten je na samo sedam kilometara od centra Beograda. Nalazi se na adresi Miška Kranjca 17a u Rakovici. U pitanju je atraktivna lokacija - u blizini su Košutnjak, Ada Ciganlija i Beogradski sajam.

Hotel odlikuje komfor svetskih standarda, ali i prirodna oaza zelenila, potoka i vodopada.

Poseduje 45 novih, luksuznih soba - jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Sa novim krilom kompleks je značajno proširen. Takođe, u ponudi su i nova tri modela soba sa đakuzi kadama. Sve sobe su opremljene LCD televizorima, klimom, mini barom, besplatnim Wi-Fi internetom.

Restoran hotela je inspirisan različitim svetskim kuhinjama, a ujedno i zadržava najbolje od tradicionalne srpske kuhinje. Nudi prefinjena, kvalitetna jela sa posebnim naglaskom na svežinu namirnica.

Poseduje prvoklasnu banket salu kapaciteta od 150-350 ljudi. Ovde se organizuju korporativni događaji, porodične proslave i luksuzna venčanja, kao i docek.

Obezbeđen je parking prostor za sve goste.

Hotel je poseban i po tome što ima spoljni teniski teren, koji je uređen po najvišim standardima, pa može da zadovolji rekreativne, ali i profesionalne potrebe gostiju.

Hotel Balašević Nova godina

Kada je u pitanju hotel Balašević doček Nove godine će biti otmen i sa stilom. Cena zavisi od pozicije stola u svečanoj sali i iznosi 40, 50 i 60 evra. Podrazumeva domaća pića, i strana po promo cenama, bogatu večeru, desert. Kako kažu organizatori - u cenu je uračunato apsolutno sve iz ponude u neograničenim količinama. Nema skrivenih troškova niti mogućnosti da nešto iz ponud nestane.

Kada je reč o muzici, nastupiće Saška Hajder i Stefan Živković u pratnji benda.

Saška Hajder je rođena1994. godine u Beogradu. U javnosti se prvi put predstavila učešćem na takmičenju Zvezde Granda, a stigla je do superfinala. Svoju pesmu, pod nazivom “Bezimena” objavila je početkom 2019. godine.

 

 

Stefan Živković poznat je po svom energičnom nastupu i izuzetno dobrim vokalnim sposobnostima. Kao učesnik Zvezda Granda, predstavio se publici širom Srbije.

Hotel je pripremio i specijalnu akciju za sve goste čekaju Novu godinu baš ovde. Cena noćenja po osobi je 29€ ( plus boravišna taksta 1,3€), kako bi gosti mogli lepo da se pripreme za novogodišnju noć ili odmore posle dočeka. Posebno za ovu priliku hotel će omogućiti kasni check out (izlazak iz sobe do 13h, umesto do 11h).

Nova godina sve je bliže, pa je tako i sve vise ponuda. Ovu, ali i sve druge, proverite na broj telefona 062 111 22 33.

Foto: Facebook / hotelbalasevicbeograd

A.K.