Fenomenalna Ivana Selakov za doček u hotelu Mona Plaza na Zlatiboru

Fenomenalna Ivana Selakov za doček u hotelu Mona Plaza na Zlatiboru

Hotel Mona Zlatibor smešten je na jednoj od najpopularnijih srpskih planina, okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora, na adresi Miladina Pećinara 26.

Enterijer hotela pažljivo je biran i kreiran kako bi gostima, kroz spoj tradicionalnih i modernih elemenata, drvenih oplata i najfinijih tkanina u toplim tonovima, dočarao potpuni planinski ugođaj tokom svih godišnjih doba.

Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana, opremljenih svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje, uključujući TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju. Sve smeštajne jedinice u hotelu Zlatibor Mona su klimatizovane.

Uz smeštajne kapacitete, hotel nudi mnoštvo opcija za razonodu, zabavu i obroke, poput Restorana Perun, Vila i Lada Bara, igraonice za decu Monica, kao i kompletno opremljenog Wellness centra - Inspirium, koji je na raspolaganju svim gostima tokom njihovog boravka.

Ivana Selakov biće osoba koja će sve posetioce ovog hotela uvesti u 2022. godinu.

Nova godina u hotelu Mona na Zlatiboru

Kada je u pitanju Ivana Selakov Nova godina će biti posebna. Ova pevačica je poznata po svom glasu i velikim hitovima, a baš to očekuje sve one koji ovde rezervišu kartu. To mogu da učine na broj telefona 062 111 22 33.

Cena za docek po osobi je 119 evra i 129 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali. Uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca Moet. Ostalo piće će se naplaćivati po standardnim cenama.

Ivana Selakov

Ivana je rođena u Beogradu 1978. godine, ali je odrasla u Sombor. Dve godine je bila članica grupe Beauty Queens, sa kojom je 2007. učesvovala na Pesmi Evrovizije i odnela pobedu Srbije sa Marijom Šerifović.

Godine 2010. izdala je album u Grand produkciji pod nazivom Sreća. Duet “Ako je do mene” sa Darkom Radovanovićem samo je najavila niz dueta koji će uslediti. Neki od hitova su “Uradi mi to”, “Daleko si”, “Naše malo slavlje”, “Bolujem godinama”, “Omaklo mi se” i tako dalje.

Nastupa u klubovima, ali i kada je Nova godina.

Kada je u pitanju Nova godina Beograd je pun dobrih ponuda, ali ne zaostaju ni druga mesta u našoj zemlji. Za najbolje predloge u prestonici pozovite ili pišite na broj telefona 062 111 22 33.

A.K.