Splav Port nudi fantastičan provod uz živu muziku i di džeja

Splav Port nudi fantastičan provod uz živu muziku i di džeja

Jedan od najekskluzivnijih klubova na reci u Beogradu je zapravo splav - Port by Community. Nalazi se na Ušću, na levoj obali reke Save. Ovo je ujedno i jedan od najposećenijih splavova u prestonici.

Trebalo bi napomenuti da je ovo zaista mesto namenjeno za elitu, što će potvrditi njegov izgled, a svakako i cene. Kapaciteta je 450 osoba.

Ovde nastupaju najveće domaće zvezde, kao što su Saša Matić, Ivana Selakov, Milica Pavlović, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Rasta i tako dalje. Repertoar je zaista širok, jer osim modernog zvuka, posetioci često mogu da čuju i evergrin hitove narodne muzike.

Zimska varijanta ovog splava je klub Kasina.

Osim redovnog provoda, nudi mogućnost i organizovanja proslava, kao što je Nova godina.

Doček Nove godine na Portu

Kada je u pitanju Port Nova godina će biti dočekana uz fantastičan trio - Tea Stoševska, Damir Čičić i DJ Markoni.

Tea Stoševska dolazi iz Pančeva, a javnosti se predstavila učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Posle završenje srednje baletske škole, upisala je Učiteljski fakultet. Oduvek je privlačila scena. Jedno vreme se amaterski bavila glumom. Bila je prvakinja Evrope u kategoriji fitness model. Bavi se pevanjem i već neko vreme nastupa. Objavila je i pesmu “Umri muški”.

Damir Čičić je srpski pop pevač, kompozitor, tekstopisac, multiinstrumentalista i producent. Živi i radi u Beogradu.

Dejan Marković iz Beograda, poznatiji kao DJ Markoni, prošao je školu Radio Beograda (Studio 5),radio je 10 godina u studiju kao tonski realizator i snimatelj.Jedan je od osnivača Radio Pinka. Kao veliki zaljubljenik u muziku, ples , ritam i svetlost osniva 1996 godine Dj Markoni Mcheerleaders Party team i koristi svoja tehnička znanja i na svakoj manifestaciji unosi novi kvalitet scenskog nastupa.

U cenu karte od 35 evra pa naviše uključena je neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Splav Port će u novogodišnjoj noći spremiti i oval suhomesnatog i pažljivo odabranu selekciju sireva.

Rezervacije se doplaćuju po grupnom sistemu i različitih su cena u zavisnosti od pozicije u lokalu, kao i komoditeta i ponude. Cene se kreću od 20 do 500 evra.

Sve detalje potražite na broj telefona,obezbedite svoju kartu - 062 111 22 33.

A.K.