Nova godina uz Slobu Radanovića u hotelu Majdan

Nova godina uz Slobu Radanovića u hotelu Majdan

Slobodan Sloba Radanović javnosti se predstavio u takmičenju Pinkove zvezde 2014. godine. Ovaj pevač rođen je 1990. godine u Zrenjaninu. Ipak, pre pevačke karijere, izgradio je onu i rijaliti šou program, a u pažnji se našao sa tadašnjom suprugom Kijom Kockar i Lunom Đogani.

Sloba danas nastupa na privatnim proslavama, ali i u noćnim klubovima. Ima i hitove kojima može da se pohvali – Bure baruta, Kocka, Stjuardesa, Ja se ne brinem, Stari, kao i drugi, a snimio je i duet sa Elmom Sinanović.

Kada je u pitanju Sloba Radanovic Nova godina će proteći uz dobru atmosferu, koju će upotpuniti i njegove koleginice - Dara Bubamara i Aleksandra Mladenović u hotelu Majdan.

Za sve detalje o ovoj proslavi, kao i o drugim mestima, potražite na broj telefona 062 111 22 33.

Hotel Majdan

Hotel Majdan je moderan hotel, koji odiše elegancijom i udobnošću. Nalazi se na adresi Mokroluška 174 d, na samom ulazu u Beograd. Prijatan ambijent pruža sve udobnosti koje nudi hotel sa četiri zvezdice.

U "a la carte" restoranu pronaći ćete savršena nacionalna jela, koju pripremaju kuvari sa višegodišnjim iskustvom. Restoran ima kapacitet od 56 gostiju.

Poseduje dve banket sale, koje su konstruktivno jedinstvene, čija je visina 4.80m bez stubova, a prostiru se na površini od 500 m2 i 900m2.

Posebno se ističe luksuzna sala, kapaciteta 350 osoba, koja je namenjena za venčanja, ali i proslavu kada je docek.

Nova godina hotel Majdan

Nova godina će u hotelu Majdan biti organizovana u tri sale i to po cenama od 110€ do 150€, u zavisnosti od pozicije stola u sali odnosno da li želite da ste bliže bini ili ne. Tako je zlatna zona 150 evra, srebrna zona 130 evra, a bronzana zona 110 evra.

U ponudi su bogata hrana i piće.

Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima ono najbolje od ponude, a svoju rezervišite pozivom ili porukom na broj 062 111 22 33.

Foto: Facebook / slobaradanovicofficial

A.K.