Bajkoviti doček u restoranu Košuta u samom srcu Košutnjaka

Bajkoviti doček u restoranu Košuta u samom srcu Košutnjaka

Restoran Košuta, sa veoma dugom tradicijom smešten je u samom srcu Košutnjaka, u najlepšem delu Beograda, daleko od gradske vreve.

Ovo beogradsko izletište smešteno je na nadmorskoj visini od 250 metara i na površini od 330 hektara. Prostire se na teritoriji gradskih opština Čukarica i Rakovica. Nekada je na prostoru Košutnjaka bilo puno košuta, pa se veruje da je tako nastao i sam naziv. Košutnjak pruža sadržaje za sve generacije i za sve vrste aktivnosti. Naravno, ovo je prelepo mesto i za uživanje u dobroj hrani i piću, ali i provodu.

To je prepoznala i Košuta. Sa prostranom letnjom baštom u novom ambijentu kapaciteta do 600 mesta i pogledom na jezero možete uživati u čarima starih tradicionalnih srpskih jela.

Svim gostima na raspolaganju je i veliki parking.

U sklopu restorana nalazi se i svečana sala,kapaciteta 150 mesta, koja je opremljena centralnom klimatizacijom i ventilacijom. Ovde se organizuju poslovnu ručkovi, proslave, svadbe i slično, kao i Nova godina.

U Košuti nisu zaboravili ni najmlađe goste. U dvorištu se nalazi igraonica za decu sa profesionalnim animatorima, mogućnost druženja sa životinjama i jahanje poni konja.

Doček Nove godine u restoranu Košuta

Kada je u pitanju restoran Košuta Nova godina cene zavisi od pozicije stola. Postoje četiri zone – plava, crvena, srebrna i zlatna, koje koštaju 40, 50, 60 i 70 evra.

Svaka cena uključuje sedenje za svečanim banket stolom, kompletnu svečanu večeru i neograničenu konzumacju i alkoholnog i bezalkoholnog domaćeg pića.

Za dobro raspoloženje biće zaduženi Darko Mirković i Magdalena Nikolić, uz pratnju benda.

Darko Mirković postao je poznat široj javnosti svojim učešćem u takmičenju Zvezde Granda. Dolazi iz Obrenovca, a uzor mu je Saša Kovačević.

Magdalena Nikolić se proslavila pevajući na svoj način već poznate pesme i objavljujući ih na Jutjubu, gde je stekla mnogo pratilaca a zatim i redovnim nastupima u najpopularnijim beogradskim klubovima, splavovima i kafanama.

Rezervišite svoje mesto na broj telefona 062 111 22 33 - pozivom ili porukom (SMS, Viber, Whats App).

A.K.