Doček za pamćenje uz Đanija u Garden Hill-u na Ledinama

Doček za pamćenje uz Đanija u Garden Hill-u na Ledinama

Nova godina kuca na vratima! Da li ste rezervisali svoje mesto? Ako niste, pozovite ili pišite na 062 111 22 33.

Možda će vam se dopasti ono što nudi Garden Hill na Ledinama, na adresi Surčinska 19b. Unutrašnji deo kompleksa je koncipiran tako da se prilagođava broju gostiju, bilo da ih je 200 ili 500. U Garden Hillu rade školovani kuvari čiji delikatesi oduševljavaju podjednako naše ljude, kao i goste iz inostranstva.

Na ovom mestu organizuju se venčanja, proslave rođendana, krštenja, mature, poslovne i ostale proslave. Poseduje i posebno dizajniranu tersu, ali i kutak za najmlaže.

Svaki kutak Garden Hilla je scena za sebe i kadar u kom se vide luksuz, prefinjenost, dobar stil!

Ovde će nastupati Đani. Dovoljno je samo da kažemo – no Đani, no party! Radiša Trajković ima toliko hitova koji zagrevaju atmosferu, tako da smo sigurno da će ovde probod biti nezaboravan. „Nema me“, „Sam sam“, „Balkanac“, „Još te sanjam“... Nastavite niz i spremite se za ludu noć!

Kada je u pitanju Djani Nova godina će bti dočekana uz hitove, ali i all inclusive piće i bogatu svečanu večeru. Dakle, cena karte podrazumeva svečano sedenje, kompletnu svečanu večeru kao i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Cene su različite, odnosno podeljene su po zonama kada je Nova godina. Tako postoje plava zona - 100€, zelena zona - 120€, crvena zona - 140€ i crna zona - 160€. Na svaku kupljenu kartu obezbeđeno je i 20€ popusta. Iskoristite ovu akciju i obezbedite sebi i najdražima docek koji ćete prepričavati!

Biće ovo jedan od najluksuznijih dočeka u Beogradu, zato ne propustite priliku da uživate sa stilom!

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi ono najbolje, zato rezervišite svoje mesto na broj telefona 062 111 22 33.

Za goste van Beograda, koji ne žele da se posle proslave vraćaju kući, obezbeđeni su apartmane za noćenje, tik uz Garden Hill kompleks.

A.K.

Foto: Facebook / salezaproslave