Tradicionalno odličan provod u Perla event hall-u uz Nikolu Đokića

Tradicionalno odličan provod u Perla event hall-u uz Nikolu Đokića

Još samo dva dana do dočeka! Ako nisi, rezerviši svoju kartu na broj telefona - 062 111 22 33.

Možda je tvoj izbor Perla event hall? Reč je o prostoru za proslave ili event centru koji se nalazi na adresi Tošin bunar 161 na Novom Beogradu.

Velika prednost ovog mesta je enterijer, koji je ukrašen mermernim podovima. Beli ukrasni kamen se odlično uklapa sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom. Moderna LED ambijentalna rasveta, centralni klima i ventilacioni sistemi čine da velika sala predstavlja biserno jasan izbor za sve proslave. Kapaciteta je do 250 mesta. Tu je i mala sala, koja može da primi do 80 gostiju. Enterijer je pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, ukrašen dekorativnom led rasvetom i umetničkim slikama.

Za sve koji dolaze automobilom obezbeđen je veliki parking u sklopu event centra, koji je ograđen i obezbeđen rampom, kompletno asfaltiran i detaljno obeležen. Parking nadgledaju čuvari i kompletno je pokriven modernim video nadzorom.

Goste na ulazu dočekuje moderno opremljena recepcija. Za odložene stvari gost će dobiti svoj broj i biti upisan u knjigu, tako da ne postoji mogućnost da privatne stvari gostiju nestanu u toku proslave.

Ovde će nastupati Nikola Đokić. Reč je o momku iz Smedereva, koji se takmiči u muzičkom takmičenju Zvezde granda.UZ njega će nastupiti i Aleksandra Stanojković. Prepoznatljivi su po izuzetno energičnom nastupu i prelepim duetima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kada je u pitanju Nikola Đokić Nova godina će biti tradicionalna, jer on ovde nastupa već godinama. Cena se kreće od 40€ do 60€ po osobi. Svaka cena kada je Nova godina podrazumeva svečano banket sedenje, neograničeno domaće piće i kompletnu svečanu večeru U ponudi za docek nemaju barske stolove!

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi bezbroj mogućnosti za vrhunski provod, a ako vam se dopada baš ova ponuda, pozovite ili pišite na 062 111 22 33.

A.K.