Dragana Mirković organizuje humanitarnu turneju!

Dragana Mirković organizuje humanitarnu turneju!

Lepa vest koja je obišla sve medije jeste da se diva narodne muzike Dragana Mirković odlučila za veliki humanitarni gest. Naime, ona će sa organizacijom Srbi za Srbe organizovati humanitarnu turneju 'Do poslednjeg daha'!

Pevačica će od svoje zarade donirati milion dinara od svakog koncerta u Srbiji porodicama kojima je pomoć najpotrebnija.

- Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Sa organizacijom Srbi za Srbe sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju - rekla je Dragana.

U ovom trenutku više od 2.000 porodica čeka pomoć Humanitarne organizacije Srbi za Srbe, izjavila je Marija Morović, PR organizacije:

 - Samim tim suvišno je govoriti koliki značaj će imati saradnja i podrška jedne od najvećih regionalnih zvezda ikada. Nakon svih koncerata i realizovane pomoći objavićemo kratak film o svim porodicama koje smo uspeli da usrećimo ovom velikom turnejom humanosti.

U akciji će učestvovati svi koji kupe karte za njene nastupe, pa tako i oni koji su već kupili karte za dve beogradske arene! Ova velika zvezda nastupaće u prestonici 16. i 17. februara, jer je, nakon što joj je svekrva prminula, koncerte pomerila sa 29. i 30. decembra. 

Dragana Mirković će ovom turnejom, koja počinje iz Beograda, obeležiti neverovatnih 40 godina druženja sa publikom! Biće ovo prava Nova godina za njene obožavaoce!  I ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obeležili njenu karijeru.

Ova jedinstvena je zvezda, tokom decenija bavljenja poslom, uspela je da snimi na desetine hitova, obori rekorde u prodaji albuma, održi koncerte koji su predstavljali revoluciju u muzičkom, produkcionom i tehničkom smislu, a da pritom nijednog trenutka ne zaboravi ko je, odakle potiče, i da sve vreme predstavlja uzor milionima ljudi ne samo u muzici već i u svim ostalim segmentima života. 

Skromna žena raskošnog talenta, uspela je da u mnogo navrata čak i u godinama podela ujedini region u pesmi, ljubavi i poštovanju.

Sigurno će isto uspeti i na svojoj humanitarnoj turneji!

A.K.

Foto: Srbi za Srbe