Gde su pevali poznati za doček Nove godine 2024?

Gde su pevali poznati za doček Nove godine 2024?

Još uvek se priča o provodu 31. decembra 2023 godine, koji je uveliko za nama. Verujemo da ste se svi proveli onako kako ste i zamislili, a za to su se pobrinule i mnogobrojne poznate ličnosti. Naravno, ukoliko ste birali lokale gde baš oni nastupaju.

A kada je u pitanju doček Nove godine 2024, njih je baš bilo mnogo! Veruje se da je na njihove angažmane potrošeno nekoliko miliona evra. 

Tako je veliku pažnju privukla Aleksandra Prijović, koja je nastupala u renovranoj sali Sava centra. Kako mediji pišu, šuška se da je za ovu žurku dobila neverovatnih 100.000 evra. Ova mega zvezda je pevala reprizu na istom mestu.

Ceca je za istu sumu pevala na Zlatiboru, u Event centru Pjević. Provod je, kao i uvek, bio fantastičan, o čemu svedoče mnogobrojni snimci na internetu.

Piše se i da je odlično prošao jedan od najtraženijih pevača - Radiša Trajković Đani, koji je u najluđoj noći nastupao sa Janom. Oni su delili salu na Ledinama, jer su nastupali u Inter Hollywood-u, a mediji kažu da su zaradili 150.000 evra.

Izvor koji je dao izjavu za domaće mediji rekao je da su slične honorare uzeli i Zdravko Čolić, koji je u najluđoj noći zabavljao publiku u Dubrovniku, Lepa Brena, koja je nastupala u Baru, Jelena Karleuša u Budvi.

U Beogradu su nastupali i Sloba Radanović i Barbara Bobak, koji su pevali u Majdanu. Na različitim mestima u prestonici pevali su i Nataša Bekvalac (Crowne Plaza), Aca Lukas, Sanja Vučić (Kopernikus), Darko Lazić, Andreana Čekić, Džejla Ramović (Beograd na vodi, hala 5), Dejan Matić, Elma Sinanović (Metropol), Seka Aleksić (Hajat), Peđa Medenica, Zorana Mićanović (Beograd na vodi, hala 3), Ilda Šaulić (Hilton), Miroslav Ilić (hotel Jugoslavija), Isak Šabanović (splav Move), Uroš Živković (Tarapana), Ljuba Perućića, Aleksandra Tadić (Jezero), Vlado Georgiev (Tata Mata), Dinča, Milena Ćeranić (hotel Fontana), Nenad Manojlović, Aleksandra Mladenović (Lux Events Center), Tamara Milutinović, Samo Bob (Exclusive Holl), Snežana Đurišić (Stara livnica)...

A.K.

Foto: Pixabay / Gerd Altmann