Proslavite Dan zaljubljenih na splavu Uzbuna u Beogradu

Proslavite Dan zaljubljenih na splavu Uzbuna u Beogradu

Pozivamo vas da ove godine Dan zaljubljenih proslavite na jedinstven način – na splav kafani Uzbuna, mestu gde se beogradska noć prepliće sa rečnim talasima, stvarajući nezaboravne trenutke. Uzbuna, poznat kao jedan od najpopularnijih beogradskih splavova, već dugi niz godina predstavlja epicentar vrhunskog kafanskog provoda i idealno mesto za sve one koji traže autentičan doživljaj grada na dve reke.

Za najromantičniju noć u godini, splav kafana Uzbuna vam nudi ne samo predivan pogled na reku i okolne znamenitosti, već i atmosferu koja odiše pravom energijom beogradskog noćnog života. Provedite veče slušajući prelepe glasove Anđele Tasić i Marka Popa, dvoje vrhunskih vokala koji će svojim nastupom učiniti ovu noć još magičnijom.

Svaki zaljubljeni par biće dočekan sa posebnim pićem dobrodošlice, a u ponoć će trubači dodatno začiniti atmosferu, što najavlljuje i obećava nezaboravno iskustvo. U ponudi su različite opcije rezervacija: od barskih stolova bez posebnih uslova, preko niskog i visokog sedenja sa po jednom običnom flašom žestine, do separea i Vip separea sa dve, odnosno tri flaše žestine.

Neka vaš Dan zaljubljenih bude ispunjen ljubavlju, najboljom muzikom i nezaboravnim trenucima. Rezervišite svoje mesto na splavu Uzbuna i budite deo noći koja slavi ljubav u srcu Beograda.

Za sve informacije i rezervacije, pozovite brojeve 061 14 32 062 ili 064 40 30 060 .

Ne propustite priliku da uživate u jedinstvenom provodu i romantičnoj atmosferi koje samo splav Uzbuna može da pruži!