Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Nebo i zemlja

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Nebo i zemlja

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Nebo i zemlja obeležiće doček 2022. u Beogradu. Biće to provod koji se ne propušta i koji će postati tradicija svim hedonistima istančanog ukusa. Otvoren u oktobru 2020., restoran Nebo i zemlja smestio se u Karađorđevoj ulici broj 15, u neposrednoj blizini prelepog šetališta pored Save.

Velikom brzinom stekao je reputaciju mesta u kome je svakog dana savršen provod zagarantovan. Kulminaciju vrhunskog provoda predstaviće upravo doček Nove godine.

 

RESTORAN NEBO I ZEMLJA DOCEK NOVE GODINE

 

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Nebo i zemlja

 

Restoran Nebo i zemlja doček Nove godine biće sve, samo ne obično novogodišnje veče. Graciozan, komforan i harmoničan enterijer, meni na kome se nalaze prefinjeni specijaliteti internacionalne kuhinje, perfektna vinska karta i ljubazno osoblje učiniće da Vaša Nova godina Beograd bude jedinstveno iskustvo.

Sjajni šef kuhinje, Nenad Dutina, poznat po principu mešanja ukusa i spajanja nespojivog, osvojiće Vaša čula i učiniti Vas zavisnim od ovih neponovljivih ukusa. Nestrpljivi smo da, u novogodišnjoj noči iskusimo specijalitete, u koje smo se već zaljubili, kao i da isprobamo gastronomska znenađenja koja će nam, sigurni smo, prirediti.

Ne možemo sa sigurnošću reći da li su lepše, boje, izgled ili ukusi magičnih koktela, koje iskusni barmeni mućkaju od tajnih, svežih i raznovrsnih sastojaka. Probajte ih i prepustite se uživanju i energiji kojom će Vas darovati.

Razigranu atmosferu ispunjenu najlepšim muzičkim notama, kako običnim danima, tako i za doček Nove godine u restoranu Nebo i zemlja stvaraju: Trio Tri P, Bojana Mašković, Svetozar, Žarko & Boho bend, Ana Mašulović, Acoustic Trio, Diverso band, Miloš Zeka Petrović, Strahinja & Marija, i mnogi drugi vrsni muzičari..

Nova godina i restoran Nebo i zemlja prirediće Vam veličanstven praznični ugođa, koji će upotpuniti svaki trenutak najluđe noći i podariti Vam nestvarno lepe uspomene.

Pozovite 062/111-22-33(sms, Viber, WhatsApp) i obezbedite sebi i svojim prijateljima najlepši hedonistički doček u Beogradu.