Splav Na vodi kafana grmi uz najveće zvezde - u nedelju Đani!

Splav Na vodi kafana grmi uz najveće zvezde - u nedelju Đani!

Dugo se čekalo na vrhunski provod, ali nova sezona splava Na vodi kafana pokazuje da ćemo zbog toga itekako biti nagrađeni! Letnji provod otvorile su Dara BUbamara i Ana Kokić, a onda su nastupale i Slađa Allegro, Katarina Živković i Tijana M.

Međutim, goreće ovaj petak kada na splavu zapeva - Đani! No Đani no party važi i dalje, a da ne biste ostali "kratki" za svoje emsto, rezervišite preko sajta www.kudaveceras.rs, kao i putem telefona na broj 062 262 212.

Na vodi kafana može da ugosti čak 600 osoba, a na rapolaganju je nekoliko nivoa rezervacije: VIP ROOM, VIP SEPARE, SEPARE, VISOKO SEDENJE, BARSKI STO.

Na vodi kafana

Splav Na vodi kafana nalazi se na čuvenom Ušću. S obzirom na to da je reč o kafani, ovde se prvesntveno slušaju narodnjaci.

Na vodi kafana obradovala je svoje posetioce nastupima mnogobrojnih zvezda, a među njima su, pored pomenutih pevačica i pevača i Amadeus bend, Peđa Medenica, Tanja Savić, Sloba Radanovića i mnogi drugi.

Pre virusak korona provod je bio zakazan za ponedeljak, sredu, petak, subotu i nedelju. Verujemo se da će tako biti i ovog leta. Za početak znamo da je provod dozvoljen do 1!

Enterijer splava čine drveni nameštaj, prekriven kariranim stolnjacima, kako je i red. Tu su stari lusteri, slike najpoznatijih kafanskih pevača, zidovi u cigli. Mnoštvo sitnih detalja ovom splavu daju ugođaj prave kafane.

Naravno, da bi sve bilo zaokruženo, tu su i profesionalna rasveta i ozvučenje.

Osim u piću, Na vodi kafana nudi i raznovrsne mezetluke, ali i ukusne specijaliete sa roštilja, što je takođe karakteristika kafanskog provoda.

Na ovom splavu cene pića su oko 20% niže cene od proseka na drugim beogradskim splavovima, a česte su i akcije.

Splav Na vodi kafana je jedan od onih na kojima se organizuje i vrhunska Nova godina, a splav radi i zimi, jer postoje uslovi za to.

A.K.