Fenomenalni Nesta za doček u restoranu Victory

Fenomenalni Nesta za doček u restoranu Victory

Fenomenalni Nesta za doček u restoranu Victory sjajna ponuda za proslavu novogodišnje večeri koja će vam dugo ostati u sećanju. Vrhunski izvođač koji je gostovao po najpopularnijim beogradskim klubovima ove godine ulepšaće vaše veče u jednom od najlepših restorana. U nastavku teksta saznajte zašto je to baš fenomenalni Nesta za doček u restoranu Victory pravi izbor za vas.

 

Đorđe Arsović, poznatiji pod umetničkim imenom Nesta, sjajni izvođač koga su imali priliku da upoznaju mnogi koji su se provodili po beogradskim klubovima i kafanama. Poznat je po svom predivnom glasu i po tome što je vrhunski klavijaturista koji je na mnogim nastupima gostovao kao solo igrač. Za sebe kaže da najviše voli da izvodi balade, o čemu govori činjenica da je njega balada upravo i proslavila. Pesma Truba više je zapravo numera koja je ovog izvođača i proslavila, i sa kojom je osvojio srca mnogih.

 victory nesta docek nove godine

Za njegove nastupe se uvek traži karta više a sigurni smo da će tako biti i ovaj put kada gostuje u eksluzivnom restoranu Victory. Svi oni koji su se bar jednom provodili uz ovog mladog pevača znaju kakav je profesionalac u pitanju. Ne propustite ovu savršenu priliku da se provedete kao nikada do sad i vaše karte rezervišite još danas.

 

Kada je u pitanju restoran Victory, svi znamo da je reč o jednom od najlepših i najluksuznijih restorana u gradu. Savršena ponuda, koju ovaj lokal nudi svojim gostima, je ono što ga svake godine čini jednim od najtraženijih restorana za doček u Beogradu.

 

Pored mladog izvođača imaćete prliiku da uživate u predivnom ambijentu, ozvučenju, kao i prelepoj ponudi hrane i pića. Pravi izbor za hedoniste i sve one koji vole da uživaju u vrhunskom provodu, po kome je ovaj restoran postao poznat. U novogodišnjem dočeku imaćete priliku da uživate u bogatoj trpezi kao i neograničenoj konzumaciji pića i to po veoma pristupačnoj ceni.

 

Uživajte u hrani, počevši od predjela pa do deserta, čaši omiljenog pića, i predivnom glasu mladog pevača koji će odjekivati kroz predivni ambijent restorana Victory. Ne propustite ovu ponudu i vaše karte rezervišite na dole navedeni broj telefona.

 

Kontakt telefon za rezervacije 062/111-22-33.