Milica Atanacković za doček Nove godine u restoranu Easy

Milica Atanacković za doček Nove godine u restoranu Easy

Milica Atanacković za doček Nove godine u restoranu Easy zvuči savršeno zar ne? Sjajna mlada pevačica u predivnom restoranu, baš pravi doček iz snova. Saznajte zašto je to baš sjajna Milica Atanacković za doček Nove godine u restoranu Easy prava ponuda za vas.

Milica Atanacković, kao što rekosmo mlada pevačica koja se proslavima takmičenjem u Zvezdama granda i ove godine pevaće u restoranu Easy. Za prošlu godinu znamo da su se događaji sa proslave dugo prepričavali, a znamo sigurno da će tako biti i ovaj put. Prelepa mlada pevačica nežnog glasa do ranih jutarnjih časova zabavljaće vas uz vaše omiljene hitove. Pevajte zajedno sa njom, uživajte u čaši vašeg omiljenog pića i nazdravite sa vašim prijateljima, za nove pobede u godini koja nas čeka. Sigurni smo da je ova ponuda prava stvar za sve one koji uživaju u dobrom provodu i zato vam je toplo preporučujemo.

 

Što se tiče samog restorana, kao što rekosmo, prethodne godine je organizovao jedan od najboljih provoda u gradu o kojem se dugo prepričavalo. I ove godine vas čeka skoro identična ponuda, sa istim izvođačem, samo što smo sigurni da će ovaj put provod biti još bolji. Svi oni koji su se prethodne godine zabavljali u restoranu Easy znaju o čemu govorimo. Zato požurite i rezervišite vaše mesto, jer je potražnja za ovom proslavom ogromna.

 

Fantastična ponuda po jako pristupačnim cenama širokim asortimanom hrane i pića, i naravno kao i uvek, ljubaznim i nasmejanim osobljem. Bogata trpeza, počevši od predjela, glavnog jela pa do deserta i sve to uz čašu vašeg omiljenog pića kojeg će biti tokom cele večeri. Dakle neogračinena konzumacija pića odnosno all inclusive ponuda, tako da se ne mislite da li će vašeg pića nestati. Savršena ponuda kojoj će malo ko odoleti, tako da uzmite vaše telefone i brzo pozovite dole navedeni broj telefona.

 

Kontakt telefon: 062/111-22-33.