Gde bi Ceca mogla da peva za doček?

Gde bi Ceca mogla da peva za doček?

Nova godina je još daleko, ali nikada nije rano da se govori o tome gde bi koja zvezda mogla da nastupa. Razlog je jednostavan - ovo su uvek događaji za koji se traži karta više. Po pravilu, to u i najskuplji provodi, ali su i pravi spektakli.

Tako bi trebalo da bude i za doček 2024. godine. U hotelu Angella SPA & Wellness na Kopaoniku mogla bi da zapeva Svetlana Ražnatović Ceca

Naime, ova pevačica je za docek 2023. pevala u Event centru Pjević. Karte su koštale od 50 evra do 150 evra, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Sva banket sedenja bila su sa uključenom večerom u ceni karte, a piće se plaćalo po utrošku. Barski stolovi su bili bez hrane, a piće se takođe plaćalo po utrošku.

Pretpostavljamo da će nešto slično biti i na Kopaoniku, jer je u ovom hotelu 31. decembra 2022. godine pevala Maja Berović. Cene za njen nastup koštale su od 50 evra za barski sto, dok je sedenje sa večerom koštalo od 100 evra. Za reprizu ovde je pevao Aca Lukas.

Ceca Nova godina

Ceca za doček uvek nastupa u nekom od luksuznih lokala, a često gostuje i kada je srpska Nova godina. Deo je i tradicionalnih novogodišnjih programa na televiziji, a neretko ima i sopstveni blok pesama. Takođe, napravila je spektakularno okupljanje svojih kolega i prijatelja za doček srpske Nove godine u januaru ove godine, što je prenosila Blic televizija. 

Angella SPA & Wellness 

Angella SPA & Wellness je moderan i udoban objekat u centru turističkog, kulturnog i noćnog života na Kopaoniku. Jedan je od vodećih kompleksa na planini. Nalazi se na nekoliko minuta hoda od skijaških liftova.

Sadržaj čine dva restorana i lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo, teretana, spa centar sa masažnim sobama, ski-depo & rent i parking. 

Osim zimi, ovde možete uživati i leti, u svežoj izolaciji od vrućina i obaveza!

Kada dođe vreme, sve informacije u vezi sa dočekom i rezervacijama biće dostupne na 062-262-212 ili 062-111-22-33. 

A.K.

Foto: Facebook / svetlanacecaraznatovic