Uroš i Sloba za doček 2024. u Majdanu?

Uroš i Sloba za doček 2024. u Majdanu?

Sloba Radanović i Uroš Živković predvodnici su mlađe generacije pevača, koja puni klubove i kafane i to ne samo u Srbiji, nego i u inostranstvu. Mogu da se pohvale samostalnim hitovima, ali i duetima sa velikim zvezdama, kao i načinom na koji izvode pesme nekih od legendi naše muzike.

Uvek su zauzeti kada je Nova godina, pa je tako prošlog decembra Sloba za doček pevao u Event centru Kopernikus 610, a Uroš u restoranu Košuta.

Već sada se šušla da bi mogli ponovo da zapevaju u Beogradu za doček 2024. i to u hotelu Majdan!

Kada je u pitanju hotel Majdan doček Nove godine je organizovan uz Teu Tairović, Jovana Perišića i Katarinu Živković. Bila je to nezaboravna žurka, a cene karata kretale su se od 120 evra do 160 evra, u zavisnosti od pozicije stola u sali odnosno da li su posetioci želeli da budu bliže bini ili ne. Uključivale su neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogatu večeru.

Verovatno bi nešto slično bilo i ove godine, ukoliko bi ovde nastupo pomeuti dvojac!

Hotel Majdan

Hotel Majdan ćete pronaći u Ulici Mokroluška 174, na samom ulasku u prestonicu. Nudi mogućnost organizovanja različitih proslava.

Ima na rasplaganju dve banket sale, koje su konstruktivno jedinstvene i koje se prostiru na površini od 500  i 900 kvadrata. Kapaciteta su 350 ososba. Obezbeđene su vrhunska ventilacija i klimatizacija, a atmosferi doprinosi i jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen je parking za 110 vozila, garderoba, kao i besplatan wi-fi.

Kada je reč o smeštaju, u ponudi su dvokrevetne i trokrevetne sobe, junior i senior apartmani. Svaka soba je klimatizovana, ima sef, bešumni mini bar, led TV 32 inča, direktnu telefonsku liniju, fen i besplatan wi-fi. Ovo je odlična opcija ukoliko ovde želite da prenoćte posle novogodišnjeg provoda.

Na usluzi je i a la carte restoran, kapaciteta 56 gostiju,koji nudi modernu kuhinju sa savršenim nacionalnim jelima.

A.K.

Foto: Facebook