Gde će nastupati Dara Bubamara za Novu godinu?

Gde će nastupati Dara Bubamara za Novu godinu?

Do dočeka Nove godine deli nas nekoliko meseci, a svi se nadamo da će se ova najluđa noć zaista i održati, s obzirom na to da se najavljuje i drugi talas korona virusa. Ipak, mi nismo pesimisti, pa očekujemo da ćemo i ovog 31. decembra imati odličan provod!

Beograd je pun različitih mesta na kojima možete dočekati 2021. godinu, a posebno se ističu event centri, odnosno mesta za održavanje događaja. To su, zapravo, restorani ili sale, gde se okupi veliki broj ljudi, koji želi da uživa u dobrom piću, ali i hrani, kao i muzici. Obično ovakva mesta biraju veća društva, koja žele komfor i udobnost, ali i odličnu zabavu.

Kada je u pitanju Nova godina Dara Bubamara je nastupala prošlog decembra u restoranu Hollywood Ledine

Gde će nastupati Dara Bubamara za Novu godinu 2021? To se još uvek ne zna. Ali zato možemo da se podsetimo njene biografije, kao i samog restorana u kome je nastupala.

Dara Bubamara

Dara Bubamara zapravo je Radojka Kesić, devojački Adžić. Ona je srpska pop - folk pevačica, rođena 21. maja 1976. godine u Novom Sadu.

Dok je išla u osnovnu školu pokazala je interesovanje za muziku i glumu. Bila je član muzičkog hora i sa 11 godina je počela da učestvuje na raznim takmičenjima. Pojavljuje se na raznim muzičkim manifestacijama kao što je Muzički tobogan, gde peva i imitira tada aktuelne i popularne ličnosti jugoslovenske estrade.

Ubrzo posle toga bila je gost na koncertu Lepe Lukić, koja je bila oduševljena njenim glasom.

Nakon što je završila osnovnu školu Dara je počela da nastupa po lokalnim kafanama.

Svoj prvi album objavila je 1993. godine pod nazivom "Košava sa Dunava", a na albumu se nalazi deset pesama. Jedan od prvih albuma koje se izdvojio sa početka karijere, a da se pesme sa tog albuma i dan danas slušaju, svakako je onaj sa nazivom "Ja neću da ga vidim", koji je objavljen 1996. godine.

Dara nastupa širom regiona i Evrope, a možete je čuti i u beogradskim noćnim klubovima, kafanama i na splavovima.

Njeni hitovi su: "Ja neću da ga vidim", "Polje jagoda", "Javite mi, javite", "Vero nevero", "Bez milosti", "Zidovi", "Pali mali", "Galama", "Ekstravagantno" i tako dalje. 

Doček 2020. godine u Hollywood Ledine restoranu

Doček 2020. godine provela je sa Darkom Lazićem u restoranu Hollywood Ledine.

Kada je u pitanju doček Nove godine Dara Bubamara je pravi šoumen, a tako je bilo i s kraja 2019. godine. Cene karata bile su od 65€ do 130€, u zavisnosti od pozicije.VIP pozicija je koštala najviše, odnosno 130€. U cenu su bili uračunati hrana i piće.

Hollywood Ledine

Restoran Hollywood Ledine nalazi se u Surčinskoj 19b, u Beogradu. Ovo je ekskluzivni restoran, koji nudi mogućnost organizovanja proslava od 150 do 900 osoba.

Krasi ga ambijentalna LED rasveta, dva bazena, osam fontana i ekskluzivni enterijer. Obezbeđeno je i 400 parking mesta, koja su pod video nadzorom.

Gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi brzog protoka.

Za najmlađe goste brinu se profesionalni animatori. Zabaviće se zahvaljujući vazdušnom dvorcu, kao i drugim propratnim zabavnim sadržajima.

U neposrednoj blizini restorana nalazi se 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za goste koji nisu iz Beograda i žele da prenoće.

Foto: Facebook / OfficialDaraBubamara