Gde će pevati Barbara Bobak za docek 2024?

Gde će pevati Barbara Bobak za docek 2024?

Ako niste slušali kavere koje otpeva Barbara Bobak, onda verovatno ne pratite toliko TikTok i Instagram. Snimci njenih nastupa prepravili su internet, a razlog tome je činjenica da je svako dešavanje gde je ona glavna zvezda drugačije i zanimljivo.

Ova pevačica, zajedno sa svojim bendom, zaslužna je za to što su se mnoge pesme ponovo "vratile". Sigurno su vam poznate 'Uska haljina' ili 'Haljina'.

Svojom energijom i autentičnim glasom privlači pubilku, pa su nastupi krcati!

Baš zato se mnogi i pitaju - gde će Barbara pevati za docek 2024?

Barbara Bobak Nova godina

Kada je u pitanju Barbara Bobak Nova godina zakazana je u hotelu Majdan! Ona će ovde nastupati sa kolegom Slobom Radovanovićem

Prošle godine na istom mestu su pevali Jovan Perišić, Katarina Živković i Tea Tairović.

Već se zna gde će pevati i Tea, a tu info pogledajte na Tea Tairović Nova godina

Ako je suditi po godini koja teče, Barbara i njen bend imaće pune ruke posle, pa oni koji ne budu imali priliku da ih čuju 31. decembra, sigurno će moći za reprizu. 

Kada dođe vreme za provod, sve informacije moći ćete da dobijete na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

Doček Nove godine sa Barbarom Bobak

Ako bude kao prošle godine, Nova godina će biti dočekana po cenama od 120€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali odnosno da li će posetioci želeti da budu bliže bini ili ne. Ponudu su prole godine činili neograničeno piće i bogata večera.

Inače, hotel Majdan nalazi se u Ulici Mokroluška 174, na samom ulasku u Beograd. Poseduje dve banket sale koje su konstruktivno jedinstvene i koje se prostiru na površini od 500 m2 i 900 m2. Kapaciteta su 350 ljudi. Obezbeđene su vrhunska ventilacija i klimatizacija. Atmosferi doprinosi i jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen je parking za 110 vozila, garderoba, kao i besplatan internet. 

A.K.

Foto: Instagram / barbara.bobak