Doček na Trgu u Beogradu - spektakl koji ne smete propustiti

Doček na Trgu u Beogradu - spektakl koji ne smete propustiti

Doček na Trgu u Beogradui ove godine će biti spektakl koji ne smete propustiti.

Tradicionalno, glavni grad Srbije svake godine postane centar nezaboravnih dešavanja za doček Nove godine. Sa različitim opcijama za proslave koje nude za sve ukuse po nešto, od opuštenih večera u kafanama do vatrenih zabava na splavovima, Beograd je destinacija koja zrači unikatnom i izuzetno živopisnom energijom. Ali, ono što uvek privlači desetine hiljade ljudi jeste doček na otvorenom - na trgu ispred Skupštine.

Ne propustite priliku da budete korak ispred svih i prvi saznate sve najnovije detalje o nezaboravnom dočeku Nove godine pred nama! Zvanične informacije o lokacijama i izvođačima će uskoro postati dostupne, ali mi želimo da vam omogućimo ekskluzivan uvid već sada. Ne oklevajte da nas kontaktirate putem SMS-a, Viber-a ili WhatsApp-a na broj 062/111-22-33. Osigurajte svoje mesto u ovoj senzacionalnoj noći punoj uzbuđenja i zabave!

 

SEĆANJE NA PROŠLOGODIŠNJI DOČEK NA TRGU

 

 

Sećate li se prošlogodišnjeg dočeka na Trgu Nikole Pašića? Besplatni koncerti, živa atmosfera i čarobni vatrometi učinili su ovu noć nezaboravnom. Za sve ljubitelje dobre muzike, nastupali su popularni izvođači, kao što su Zera, Gazda Paja, Nući, Vojaž i Teodora Džehverović. Hiljade Beograđana i turista uživalo je u muzičkim čarolijama i dobroj atmosferi, a štandovi ispred Pionirskog parka nudili su sve, od osvežavajućih pića do tradicionalnih grickalica.

A nakon spektakularnog dočeka srpske Nove godine na Trgu republike, gde nam je Goran Bregović sa bendom Wedding And Funeral Orchestra i specijalnim gostima Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem podario muzičku magiju, očekivanja za ovu godinu su još veća.

 

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI OVE GODINE?

 

 

Iako izvođači za ovogodišnji doček još uvek nisu potvrđeni, možemo se nadati još većem muzičkom spektaklu i još jačoj energiji kakvu samo Beograd može kreirati i ponuditi.

Po gradu kruže glasine da će atmosferu na Trgu za doček 2024. začiniti dve mlade i izuzetno popularne pevačice – Sandra Afrika i Breskvica .

Beograd je spreman za spektakl! Dve muzičke zvezde, svaka sa svojom jedinstvenom energijom i talentom, obećavaju noć za pamćenje. Bilo da ste ljubitelj vrelih ritmova Sandre Afrike ili nežnih tonova Breskvice, trg u Beogradu je mesto gde će se stvarati nezaboravne uspomene.

Ukoliko želite da osetite koliko moćnu energiju Nova godina Beograd nudi, da đuskate pod zvezdama i da uđete u novu godinu sa stilom, trg u Beogradu je mesto gde treba da budete. Pridružite nam se i postanite deo nezaboravne novogodišnje čarolije u srcu Srbije!

 

SANDRA AFRIKA - DOČEK NA TRGU U BEOGRADU

 

 

Ukoliko zaista Sandra Afrika bude za doček 2024. na Trgu u Beogradu, prisutne očekuju vreli ritmovi i očaravajuće plesne koreografije.

Sandra Afrika je poznata po svojoj neodoljivoj energiji i sposobnosti da svaku scenu pretvori u plesnu arenu. Njene plesne koreografije osiguraće da Nova godina u beogradskoj zimskoj noći, bez obzira na hladnoću, postane vrela i nezaboravna.

Nakon uspešne turneje u Americi, gde je proslavila Novu godinu 2023, Sandra se vratila na domaće tlo, spremna da osvoji srca svojih fanova. U junu je predstavila novu pesmu ‘Niske strasti’. U pitanju je druga pesma sa novog albuma ‘Luđa’. ‘Niske strasti’ su veoma brzo postale veliki regionalni hit, koji na mrežama broji milionske preglede.

 

BRESKVICA – NOVA GODINA NA TRGU

 

 

Popularna Breskvica će učiniti da Nova godina na Trgu u Beogradu bude ispunjena mladošću, energijom i raznolikošću muzičkih ritmova.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, sa svoje 22 godine već je postala fenomen u muzičkoj industriji. Svojom mladošću i energijom osigurala je da će trg Beograd biti prepun mladih obožavalaca koji željno iščekuju svaki njen nastup. Dok ređa mnogobrojne hitove i vodi karijeru uzlaznom putanjom, Breskvica se ne boji ni da se suoči sa izazovima - kao što je zabrana nastupa u Banjaluci.

Ono što je posebno zanimljivo kod ove mlade zvezde je njen talenat za različite žanrove. Pored komercijalnih pesama, Anđela je pokazala svoju stranu koja se divi ento i tradicionalnim pesmama, koje mnogima, kako tvrde, izgledaju kao da su joj stvorene po meri.

 

Foto: Instagram / brrrreskvica / sandraafrika