Doček 2024. sa Acom Pejovićem

Doček 2024. sa Acom Pejovićem

Doček 2024. sa Acom Pejovićem - ne propustite najnovije informacije, budite deo najluđe noći koja obećava nezaboravno iskustvo!

Dok čekamo trenutak da karte budu puštene u prodaju, ostanite u toku i saznajte sve detalje prvi - kontaktirajte nas na 062/111-22-33 putem sms-a, Viber-a ili WhatsApp-a.

Nakon prošlogodišnjeg veličanstvenog dočeka, svi su zainteresovani da saznaju gde će Aco Pejović pevati za doček 2024.

 

 

Glasine kruže i naveliko se šuška se da bi mesto događaja mogla biti Banja Luka, u Republici Srpskoj. Da li će to biti spektakularni koncert na otvorenom ili glamurozni događaj u zatvorenom prostoru, poput Arena centra, još uvek je misterija.

Zvaničnu potvrdu očekujemo vrlo brzo, a u međuvremenu se prisećamo fantastičnih nastupa koji su obeležili prošlogodišnju proslavu Nove godine u pomenutom Arena centru, preuređenom u savršen spoj najglamuroznijeg restorana i kluba.

Možemo reči da je Nova godina u Banja Luci bila epicentar ekskluzivnog novogodišnjeg slavlja. Aleksandra Prijović, trenutno najpopularnija zvezda muzičke scene Balkana, priredila je pravu novogodišnju čaroliju za više od 1200 prisutnih gostiju. Podjednako čarobno i veselo je bilo i za reprizu Nove godine, gde su glavne zvezde bili Uroš Živković i Andreana Čekić.

 

ACO PEJOVIĆ NOVA GODINA

 

  

Aco Pejović Nova godina sinonim je za euforično slavlje koje privlači ogromnu pažnju publike. Svojim nastupima, punim energije i iskrenih emocija, Aco Pejović uspeva da svakog slušaoca ponese u svet muzičke magije.

Zahvaljujući stručnom timu i PR menadžmentu koji ga podržava, ova muzička legenda neprestano obara rekorde posećenosti na svojim nastupima tokom cele godine, potvrđujući da je jedan od najpoželjnijih izvođača današnjice, za kojim klubovi i prostori za proslave žude.

Nova godina Beograd je uvek bila prilika za nezaboravne trenutke, a središte sjajnih događaja i prelepih uspomena često su bili koncerti poznatih umetnika. Prošle godine, spektakl pod nazivom 'Ponoć je... sa Pejovićem', koji se dugo prepričavao, odigrao se u srcu Beograda, gde je Aco Pejović bio domaćin veličanstvene proslave u 'Grand Palace Hall-u'. Lokacija? Nije mogla biti bolja - Hala 5 na Beogradskom sajmu .

Bez sumnje, to je bila noć za pamćenje. Zamislite samo: luksuzni ambijent, prostor dekorisan po ugledu na najveće svetske event centre, jedan od najautentičnijih i najočaravajućih vokala i zvuke najlepših melodija koje su obeležile mnoge ljubavne priče.

 

 

Prostor je bio podeljen u dve prelepe zone: wine zone i champagne zone, koje su gostima ponudile vrhunsku gastronomsku ponudu i odličan asortiman najkvalitetnijih pića. U wine zoni, posetioci su uživali u kompletnoj večeri sa švedskim stolom, uključujući i flašu najfinijeg vina. Za one koji su želeli da dočekaju Novu godinu uz prskanje šampanjca, champagne zona je bila pravo mesto, koje je posetiocima nudilo različite vrste premium šampanjca (Moet, Moet Imperial Ice ili Dom Perignon), zavisno od toga u kojoj zoni su se nalazili.

Cene karata kretale su se od 80€do 220€, a oni koji su imali tu privilegiju da ovoj novogodišnjoj proslavi lično prisustvuju, jednoglasni su u oceni da su doživeli trenutke od neprocenjive vrednosti i da bi rado ponovili tako veličanstvenu novogodišnju noć.

 

Foto: Facebook / Aco Pejović