Dejan Matić za docek 2024 u hotelu Metropol Palace!

Dejan Matić za docek 2024 u hotelu Metropol Palace!

Hoteli su sve češće izbor onih koji žele da novogodišnje praznike provedu u Beogradu. One koji su stanovnici prestonice privlači bogata ponuda i komfor koji nude, a one koji nisu odavde prilika da na istom mestu dočekaju novo leto i priušte sebi nekoliko opuštajućih dana za odmor. 

Kada je u pitanju hotel Metropol doček Nove godine biće spektakularan i ovaj put. Ovde će nastupati Dejan Matić.

Hotel Metropol doček Nove godine

Hotel Metropol, odnosno Metropol Palace, nastavlja sa provodom koji malo ko može da odbije kada je Nova godina. Ovde su za prošli 31. decembar nastupale Slađa Allego i Seka Aleksić, a ove će na njihovom mestu biti Dejan.

Hotel Metropol nudi luksuzno novogodišnje veče prepuno iznenađenja. 

Prošle godine posetiocima je na raspolaganju bila svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace. Piće se plaćalo po utrošku.

Cena karata kretale su se između 120€ i 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. U cenu karte bilo je uključeno elegantno i svečano mesto za sedenje, kao i kompletna večera na bazi švedskog stola.

Postojali su  i barski stolovi za koje je cena 60€ i 70€ po osobi i uključivali su kompletnu večeru. Takođe, uz barske stolove nisu išle i stolice. 

Kada dođe vreme za provod, sve informacije moći ćete da dobijete na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

Hotel Metropol Palace

Hotel Metropol Palace smešten je na Paliluli, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 69. Može da ponudi elegantno uređen smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, restoran na krovu The Twenty Two i bar u foajeu. Renoviran je 2012. godine i sadrži spa zonu sa bazenom dužine 25 metara. Hotelski spa centar proteže se na 1.200 m². Uključuje saunu, hidromasažnu kadu, parno kupatilo, teretanu, salu za vežbanje i prostor za opuštanje.

Metropol ima 198 soba i 38 apartmana dizajniranih u savremenom stilu, uključujući elegantno opremljene apartmane Marija Kalas, apartman Beograd, kao i Predsednički apartman sa prozorima od poda do plafona koji pružaju pogled na park.

Hotel poseduje devet sala za održavanje seminara, konferencija, kongresa, banketa i sve vrste događaja.

A.K.

Foto: metropolpalace.com