Gde nastupa Ceca za doček 2021. godine?

Gde nastupa Ceca za doček 2021. godine?

Bez obzira da li ste mlađi ili stariji, sigurno je da ste čuli za jeednu pevačicu. Ceca je osoba koju, ne sumnjamo, svi u Srbiji znaju, čak i ukoliko ne slušaju ovu muziku.

Zbog čega je to tako? Ova pevačica zaslužila je  tron zbog neverovatne energije, harizme i hitova koje podjednako vole i muškarci i žene. Ona može da napuni prostor u kome pevaj za jedan dan, a uvek se traži karta više. To je dokazala već nekoliko puta.

Njeni nastupi su krcati u Srbiji, a podjednako i u inostranstvu. A zamislite tek kakva je situacija kada je Nova godina!

Svi ljubitelji pesme ove sjajne pevačice oduševiće se što će moći da je čuju u prestonici -  Ceca će za doček 2021. godine biti u Beogradu!

Sa Cecom je trebalo da nastupa i Đani, ali je ovo otkazano. Ko će biti drugi pevač, saznaćemo.

Ceca

Svetlana Ražnatović ili Ceca rođena je 14. juna 1973. godine u Žitorađi, u blizini Prokuplja. Počela je da peva već sa devet godina. Nakon osnovne škole, upisala je srednju Veterinarsku školu.

Karijera joj je počela kada je zapazio Mirko Kodić, kompozitor i harmonikaš. Potpisala je prvi profesionalni ugovor sa PGP RTS-om i snimila album "Cvetak zanovetak" 1988. godine.

Ko ne zna bar 10 Cecinih hitova? Ovde navodimo samo neke: "Šta je to u tvojim venama", "Kukavica", "Lepotan", "Maskarada", "Crni sneg", "Oproštajna večera", "Dokaz", "Crveno", "Gore od ljubavi", "Turbulentno", "Netačan odgovor"...

Pre tri godine snimila je album na kome su se izdvojili novi hitovi, kao što su "Anđeo drugog reda", "Nevinost", "Jadna ti je moja moć" i tako dalje. 

Kada je u pitanju doček Nove godine hotel Majdan je ugostio Cecu i Slobu Radanovića. Cene karata bile  su od 120€ do 200€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. U cenu karte bilo je uključeno mesto za svečanim stolom, neograničena hrana i piće tokom čitave večeri.

Đani

Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, rođen je 27. januara 1973. godine u Prištini. Sinonim za fenomenalan provod, što potvrđuje krilatica  No Đani - No Party!. Karijeru je počeo 1998. godine.

Iza sebe ima osam studijskih albuma i veliki broj hitova, kao što su: "Još te sanjam", "Dođeš samo kada teško ti je", "Njoj bi više verovao" , "Nema me", Sam sam" i mnoge druge. Ove godine je snimio veliki hit "Lutalica".

Osim što nastupa po klubovima i kafanama, rado je viđen gost na velikim veseljima, a posebno na svadbama u inostranstvu.

Kada je u pitanju Nova godina Stadion Hall je za doček 2020. ugostio Đanija, uz sjajnu Andreanu Čekić. Cena provoda kretala se od 90 evra naviše. U ponudi su bili neograničeno piće i bogat švedski sto. 

Gde će nastupati ove godine, saznaćemo uskoro. 

Inter Hollywood Ledine - Garden Hill

Inter Hollywood Ledine nalazi se na adresi Surčinska 19b. Prostire se na 500 m2 i idealan je prostor za sve vrste proslava, a posebno za svadbe i doček Nove godine. Kapacitet objekta je od 240 do 570 zvanica. Jedan njegov deo je i Garden Hill.

Ambijent je ekskluzivan, poseduje parking, a u blizini je i 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za one koji žele da prenoće. 

Holywood Nova godina 2021 Ceca biće pojmovi koje ćemo sigurno videti mnogo puta u Gugl pretraživaču, jer verujemo da će ova pevačica privući neverovatno veliku pažnju. Sa razlogom.

A.K.