Splavovi sa narodnom muzikom

Splavovi sa narodnom muzikom

Većina vas složiće se sa činjenicom da su splavovi sa narodnom muzikom najbolji odabir ukoliko želite provod koji ćete zauvek pamtiti. Nijedan žanr muzike izgleda ne može probuditi takve emocije kao što budi naša domaća narodna muzika. Upoznajte se sa najboljim beogradskim splavovima gde možete uživatie u najboljim i najvećim hitovima narodne muzike.

 

SPLAVOVI SA NARODNOM MUZIKOM BEOGRAD

Splavovi sa narodnom muzikom u Beogradu postaju sve više interesantni i traženi, posebno strancima koji dolaze u našu glavnu prestonicu kako bi doživeli prave čari Beogradskig noćnog provoda gde se narodna muzika podrazumeva.

 

 splavovi sa narodnom muzikom

 

SPLAV KARTEL

Splav Kartel je jedan od relativno novijih splavova koji je predhodne godine dočekao goste na specijalan način i odmah nakon otvaranja pokupio sve simpatije beograđana svojom atmosferom. Kao što predpostavljalo, opravdao je sva očekivanja i priredio glavnoj prestonici potpuno novi koncept izlazaka. Splav Kartel priprema jedinstvenu sezonu koja će biti obeležena fantastičnim gostovanjima.

 

splavovi sa narodnom muzikom

 

SPLAV KAFANA UZBUNA

Splav kafana Uzbuna je jedan od splavova koji će vam pružiti pravi kafanski provod na vodi. Ovo je kako kažu, splav sa dušom i već godinama unazad omiljen je među omladinom koja uživa u provodu do jutra. Pored odličnih godtovanja i besanih noći ovaj splav će vam prirediti trenutke za pamćenje. Spalv Uzbuna pruža vam idealan kafanski provod ali na potpuno moderan način. Očekujte fantastičnu sezonu i nezaboravan provod na splavu Uzbuna.

 

splavovi sa narodnom muzikom

 

SPLAV PORT

Splav Port je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu koji je i te kako poznat po spektakularnim gostovanjima. Kao jedan od splavova koji nudi ekskuzivan provod, potrudiće se da vam priredi uvek nešto novo i drugačije kako biste uživeli u svakom trenutku vašeg izlaska. Poznato je da gotovo svakr večeri imate priliku da uživate u hitovima velikih pevača zato obavezno posetite splav Port ukoliko još uvek niste imali priliku da doživite ovde izlazak.

 

splavovi-sa-narodnnom-muzikom

 

SPLAV NA VODI KAFANA

Splav na vodi kafana nudi pravi kafanski provod koji će vas potpuno oduševiti. Ukoliko želite tipično kafansko veče uz karirane stolnjake i pravi kafanski ambijent onda je ovaj splav savršen za vas. Pet dana u nedelji nudi kvalitetan provod zato je ovaj splav uvek idealna prilika da se poseti i doživi potpuno drugačiji provod u odnosu na ono na šta ste navikli. Dobro se pripremite za sezonu koja sledi.

 

splavovi-sa-narodnnom-muzikom

 

SPLAV KONZULAT WATERFRONT

Splav Konzulat Waterfront je koncipiran tako da možete tokom dana uživati u kafici a tokom večeri u zaista kvalitetnom provodu. Ovo je splav sa stilom i uglavnom privlači prave hedoniste koji pored kvalitetnog pića i ukusa uživaju u kvalitetnoj muzici. Fantastična gostovanja izdvajaju ovaj splav od većine i garantuju kvalitetne večeri koje se prepričavaju.

 

 

Ukoliko još uvek niste imali prilike da doživite izlazak na nekom od ovih splavova, preporučujemo da što se osetite čari kafanskih izlazaka na potpuno drugačiji način. Rezervišite vaše mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.