3 savršena restorana za doček Nove godine u Beogradu

3 savršena restorana za doček Nove godine u Beogradu

Ako ste pobornik dočeka Nove godine u restoranu, imate priliku, da izaberete jedan od 3 savršena predloga za ovu jedinsvenu noć u godini. Uz prijatno ćaskanje sa prijateljima, kvalitetnu uslugu, dobru hranu i piće i ludi provod do zore, restoran je najbolje rešenje.

Nadamo se da će te se pronaći u jednom od izbora ova 3 restorana i da će te prvo jutro u Novoj godini dočekati veselo i zadovoljno.

 

 

RESTORAN MAGAZA

 

magaza docek nove godine

 

Restoran Magaza nalazi se u veoma popularnoj Beton hali i poznat je po nezaboravim dočecima Nove godine kao pravi je biser u toj kategoriji. Slobodno možemo da izjavimo da je novogodišnje veče u ovom lokalu koalicija dva dobra razloga: pristupačne cene i vrhunska atmosfera.

Zbog prijatnog izgleda i modernog enterijera, ovaj restoran spada u sam vrh Beogradskog ugostiteljstva. U cenu karte vam je uračunata i bogata večera, uz neograničenu konzumaciju pića. Šlag na novogodišnjoj noći, je svakako muzika, uz koju ćete poželeti da se veče nikada ne završi. Ne propustite da budete deo najpoznatije noći na svetu, baš u restoranu Magaza.

Rezervacija karata na broj 062 262 212

 

PROČITAJTE JOŠ: Top 3 kafane za doček Nove godine

 

RESTORAN AMPHORA

 

restoran amfora docek nove godine

 

Amphora je ekskluzivan restoran, lider u organizaciji proslava, samim tim i nezaboravnog dočeka Nove godine. Svaki kutak odiše elegancijom i prefinjenošću i daje vam utisak svetskog izgleda. Tako će te se i vi osećati u novogodišnjoj noći.

Uz degustaciju jela i pića, vaše opušteno raspoloženje, podići će fenomenalna muzika. Svaka naredna pesma će vam biti bolja od prethodne i doprineće tome da vam ova Nova godina bude za pamćenje. Dozvolite sebi nezaboravnu najluđu noć u restoranu Amphora. Sutradan će te u ogledalu videti vaše lice, puno zadovoljstva i sreće.

Karte možete rezervisati na broj 062 262 212

 

 

RESTORAN VILA JELENA

 

vila jelena docek nove godine

 

Vila Jelena spada u jedan od restorana sa najužom tradicijom ekskluzivnog dočeka. Ovo je mesto gde se održavaju razne svečanosti tokom čitave godine, gde prisustvuje sam krem društva Srbije, pa nije ni čudo što je i doček Nove godine u istom stilu.

Cena karte za novogodišnje veče je za one sa malo „dubljim“ džepom ali kada se sagleda šta se sve dobije za tu cenu, smatramo da se isplati. Kao i svake godine i ovog dočeka nas očekuje ekskluzivni muzički nastup i atmosfera koja se retko gde viđa. U cenu karte je uključena neograničena konzumacija hrane i pića, tokom cele večeri. Ne propustite ovaj dragulj, najlepše provedene novogodišnje noći.

Ako se odlučite za doček  u restoranu Vila Jelena, zaboravićete gde ste bili prethodnih godina, jer ovde je Nova godina jedinstvena i nezaboravna.

Rezervacije karata na broj 062 262 212

 

Z.M.