Kakav je provod za doček Nove godine u restoranu Holivud Ledine?

Kakav je provod za doček Nove godine u restoranu Holivud Ledine?

Koliko poznajete Beograd i njegova naselja? Da li ste bili na Ledinama? Ledine se nalaze na Novom Beogradu, a jednim delom i u opštini Surčin. Naselje je nastalo 1961. godine, kada su za potrebe uređenja grada, uoči prve konferencije pokreta nesvrstanih, stanovnici naselja Starog sajmišta privremeno preselili na Ledine. Međutim, ovde je niklo naselje. 

Naziv Ledine dobijen je jer je naselje pravljeno na livadama van gradske oblasti. Ovde se nalazi Holivud akva park, a tu je i restoran Holivud Ledine.

Zašto Holivud? Holivud, odnosno Hollywood, je ime gradske četvrti Los Anđelesa u SAD. Najpoznatija je po filmskih studijima i kućama glumačkih zvezda. Ovde se odvija i dodela Oskara.

Holivud je popularno mesto za noćni život, a veoma je posećen od strane turista. Tu je veza sa Holivudom na Ledinama, koji okuplja ljude koji žele da se provedu, ali i da imaju komfor. Da mogu da večeraju, slušaju dobru muziku, da imaju dovoljno prostora za ples i igru. 

Predstavljamo vam upravo ovaj restoran - Holivud Ledine.

Nova godina Holivud Ledine

Restoran Hollywood Ledine nalazi se na adresi Surčinska 19b u Beogradu. Ovo je ekskluzivni restoran, koji nudi mogućnost organizovanja proslava od 150 do 900 osoba.

Poseduje ambijentalnu LED rasvetu, dva bazena i osam fontana. Ekskluzivni enterijer je takođe ono što Inter Hollywood Ledine čini jedinstvenim u Beogradu, ali i na širem prostoru.

Svi gostima koji  dolaze automobilom obezbeđeno je 400 parking mesta,  koja su pod video nadzorom.

Takođe, gostima je na raspolaganju besplatan Wi-Fi brzog protoka.

Da bi najlmađima bilo zanimljivo, tu su profesionalni animatori, a dobro će se provesti i u 
vazdušnom dvorc,  kao zahvaljujući  drugim propratnim zabavnim sadržajima.

U neposrednoj blizini restorana postoji 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za one goste koji nisu iz Beograda, i imaju potrebu da prenoće. 

Doček Nove godine u restoranu Holivud Ledine

Ovaj restoran je popularan i kao mesto u kome se organizuje doček Nove godine. Svakog 31. decembra restoran je pun, a traži se karta više. Upravo je tako bilo i za doček 2020. godine.

Kada je u pitanju Nova godina Holivud Ledine je obezbedio provod uz Darka Lazića i Daru Bubamaru. Cena provoda se kretala od 65€ do 130€ u zavisnosti od pozicije stola.

Dara Bubamara nastupa širom regiona i Evrope, a možete je, osim za Novu godinu,  čuti i u beogradskim noćnim klubovima, kafanama i na splavovima.

Njeni hitovi su: "Ja neću da ga vidim", "Polje jagoda", "Javite mi, javite", "Vero nevero", "Bez milosti", "Zidovi", "Pali mali", "Galama", "Ekstravagantno" i tako dalje.

Darko Lazić je veoma popularan pevač i iza sebe ima jako veliki broj nastupa po klubovima, kako u Srbiji i regionu, tako i po inostranstvu. Rado je viđen gost i na svadbama i venčanjima. 

Prošle godine objavio je nekoliko neverovatnih hitova, kao što su "Majko", "A nekad je dolazila stalno", u starom narodnjačkom fazonu. Njegovi hitovi su i: "Brate moj",  "Idi drugome", "Korak do sna" , "Godinu dana, 300 kafana", "Gluvo doba" i "Pustite me da je prebolim" i tako dalje.

S obzirom na to da još uvek nije jasno da li ćemo imali proslavu Nove godine, zbog situacije sa korona virusom, ostaje nam da čekamo informacije. Do tada pratite dešavanja od prošle godine, kako biste olakšali sebi odluku, kada dođe vreme.