Gde za Novu godinu?

Gde za Novu godinu?

Jedno od najčešćih pitanja u toku godine jeste svakako - Gde za Novu godinu? Ovo pitanje spada pod komplikovana jer kada je veće društvo u pitanju, mnogo je teže pronaći pravi izbor za svakoga.

 

gde za novu godinu

 

Neki više vole kućne žurke, neki restorane i svečane sale, hotelske sale, dok većina mlađe populacije radije bira klubove i kafane za doček Nove godine. Na sreću danas postoji ogroman izbor novogodišnjih ponuda, odnosno za svakoga po nešto. U obzir se uzima budžet, lokacija, koncepcija, muzički izbor, broj ljudi za stolom kao i mnogo drugih faktora.

 

Većini društava je važno da budu sami za stolom. U nekim restoranima i salama postoji opcija prilagođavanja, dok u nekim ipak ima određen broj sedenja koji se ne može menjati zbog koncepcije razmeštaja.

 

Cene ponuda za Novu godinu se uglavnom kreću u zavisnosti od pozicije stola. Stolovi bliže bini su skuplji, dok su oni malo udaljeniji jeftiniji. Meni je za sve goste isti što dovodi da je jedina razlika u ceni - poziciji stola.

 

All inclusive žurke u klubovima i kafanama koncipirane su po principu neograničene konzumacije pića, dok hranu u vidu kanapea služe samo u nekim lokalima uz separe ili neko skuplje mesto. To će vam naglasiti u call centru pri kupovini karata da li na željenom mestu imate hranu ili ne.

 

gde za novu godinu

 

U all inclusive menije, najčešće ulaze domaća alkoholna i bezalkoholna pića, dok se strana pića doplaćuju, uglavnom po promotivnim cenama.

 

Na sajtovima kao što su novagod.comkudaveceras.rs i docek.rs  imate veliki izbor svih lokala u Beogradu. Od nedavno pokrivena je I Nova godina Novi Sad u potpunosti a u planu je da se pokrije I Nova godina Niš.

 

Na banerima su izloženi najaktuelniji dočeci i ispod svakog stoji broj telefona na kojem možete dobiti još dodatnih informacija, rezervisati svoje karte i doći na dogovoreno mesto da ih preuzmete.

 

Rezervacije karata se najčešće čuvaju oko 48h zbog velike potražnje.

 

gde za novu godinu

 

Na nabrojani portalima za Novu godinu možete pronaći ponudu za veliki izbor dočeka na kojima će vas zabavljati najveće muzičke zvezde kao što su:

Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Sloba Radanović, Marija Šerifović, Dara Bubamara, Darko Lazić, Jelena Kostov, mnoge Zvezde Granda i još dosta izvođača.

 

Jedan od najprodavanijih prošlih dočeka bio je nastup Cece i Slobe Radanovića u hotelu Majdan gde su sve karte bile rasprodate već u novembru mesecu. Ekskluzivno I na vreme vas obaveštavamo da će Ceca za doček 2021.godine nastupati u event centru Garden Hill na Ledinama

 

Ni ostali nisu zaostali. Beograd je ove godine bio zasigurno jedan od najposećenijih gradova za doček Nove godine upravo zbog svog kvaliteta i muzičkih veličina koje su bile angažovane upravo u Beogradu.

 

Savetujemo vam da svoje karte za željeni doček obezbedite na vreme kako biste proveli tu najluđu noć na mestu na kojem želite.

 

Na navedenim sajtovima će se redovno postavljati sve ponude onog trenutka kada organizatori budu ozvaničili nastupe tako da ćete biti među prvima koji će imati priliku da rezervišu i kupe karte za željena mesta, kao i mogućnost biranja stolova.

 

Za prethodnu Novu godinu u Beogradu najaktuelniji restorani bili su brzo popunjeni. To su svakako:

 

  1. Restoran Perla - Novi Beograd,
  2. Zlatnik Hall – Beogradski Sajam,
  3. Restoran Jezero - Ada Ciganlija,
  4. Imperium Hall – Ada Huja,
  5. Hotel brod Kompas – Dunavski Kej,
  6. Restoran Hollywood – Ledine,
  7. Hotel Jugoslavija – Novi Beograd,
  8. Hotel Crowne Plaza – Novi Beograd,
  9. Hotel Holiday Inn – Novi Beograd,
  10. Klub Baraka – Karađorđeva,
  11. Klub kafana Tarapana – Centar,
  12. Gradska Kafana – Novi Beograd,
  13. Restoran Easy – Ada Ciganlija,
  14. Kafana Ona Moja – Vračar,
  15. Kafana Bajka – Košutnjak

 

Ovde smo izvojili ako ih tako možemo nazvati “prvorasprodate” lokale za doček stare godine. Očekuje se da se baš ovi lokali prvi prodaju za sledeći doček i da Nova 2021 godina u Beogradu bude još luđa!