Izaberite kurs za frizera koji vam nudi najkvalitetniju obuku

Izaberite kurs za frizera koji vam nudi najkvalitetniju obuku

Izaberite kurs za frizera koji vam nudi najkvalitetniju obuku i postanite najbolji u svom poslu uz najveće profesionalce koji su izuzetno poštovani u ovoj branši. Kurs za frizera predstavlja posebnu priliku da ostvarite svoje snove i koračate putem uspeha. Predstavljamo vam najbolji kurs za frizera u Beogradu – akademiju Panjković koja postoji dugi niz godina i iza sebe ima niz izuzetnih učenika koji su danas vrhunski frizeri.

Sa dugogodišnjim iskustvom u svetu frizera, završenim najboljim školama u Americi i maksimalnoj posvećenosti svakom učeniku, akademija Panjković važi za najbolju školu kada je u pitanju kurs za frizera na teritoriji Srbije.  Miki Panjković uneo je novine na svetskom nivou kada je domaće tržište u pitanju i tako postao broj 1. kod nas.

 

 

Kurs za frizera je sjajna prilika da steknete znanje ali i iskustvo u oblasti koji želite. Bilo da imate iskustva ili ne, kurs za frizera pružiće vam kompletnu obuku gde ćete uz pomoć profesionalaca savladati sve tehnike ovog zanata koje ćete kasnije sa lakoćom primeniti i samostalno. Svaki kurs za frizera podrazumeva teoriju, praksu i rad na modelima, što je definitivno najbolje za sve polaznike koji žele veliki uspeh.

Na akademiji Panjković imaćete priliku da se upoznate sa najkvalitetnijom kozmetikom i materijalima sa a pored toga, očekuje vas i pažljivo osmišljena obuka kako praktična, tako i teorijska. Da biste utvrdili znanje, tu su i testovi pomoći koji ćete moći da saznate koliko ste toga naučili do sada kada je kurs za frizera u pitanju.

 

Kurs za frizera na akademiji Panjković podrazumeva:

  • Stručna obuka
  • Rad na klijentima – modelima
  • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
  • Profesionalna kozmetika
  • Testovi za proveru znanja
  • Polaganje završnog ispita
  • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
  • Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
  • Omogućava učešće na modnim eventima

 

Uz Panjković kurs za frizera, ako ste voleli posao frizera, sada ćete ga obožavati. Imaćete priliku da radite sa vrhunskom kozmetikom i najkvalitetnijim priborom za rad. i. Ako ste kreativna osoba i imate autentične ideje i kreacije, kurs za frizera na akademiji Panjković biće stepenik više ka zavidnom uspehu.

Imajući na umu da posao frizera spada u top 5 zanimanja u svetu, budite uvereni da ćete obezbediti sebi put do blistave karijere i posao koji ćete sa velikim zadovoljstvom raditi.

 

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

 

Mnoge interesuje kurs za frizera cena. Pre svega, naglasićemo da kurs za frizera cena zavisi od odabira škole, kvaliteta obuke, trajanja i materijala koji koristite. Panjković kurs za frizera ponudiće vam atraktivne cene uz veoma visok kvalitet usluge i obuke. Cena za kurs za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno, dok muški kurs za frizera iznosi 200€ mesečno.

S’ obzirom šta kurs za frizera na akademiji Panjković nudi, ovo je jedinstvena prilika da odaberete najbolji kurs u Beogradu i obezbedite sebi pravo mesto koji će vas odvesti stepenik više u vašoj karijeri.

Budite deo najvećih profesionalaca i kursa za frizera koji važi za najbolji kurs kod nas, zato odaberite akademiju Panjković i obezbedite sebi mesto pozivom na broj +381 63 60 80 93.

T.Ž.