Doček Nove godine u kafani Barberi

Doček Nove godine u kafani Barberi

Ne propustite doček Nove godine u kafani Barberi koji je predhodne godine oborio sve rekorde i priuštio svim gostima neverovatno novogodišnje veče. Jedna od najlepših i najbojih kafana u Beogradu oduševila je svoje posetioce već nakon samog otvaranja, što je rezultiralo činjenicom da je u pitanju ozbiljno mesto za vrhunski provod.

Doček Nove godine u kafani Barberi biće sve, samo ne obično novogodišnje veče. Očekujte nesvakidašnju zabavu gde ćete imati priliku kakvu nemate u svakoj kafani, a to je da se popnete na sto kada vas pogodi pesma i uživate do jutra. Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja kafanu za koju mnogi kažu da ima dušu i gde vas očekuje autentičan provod.

 

KAFANA BARBERI DOCEK NOVE GODINE

 

 

Kafana Barberi doček Nove godine biće savršen odabir svim pravim boemima koji žele nezaboravan kafanski provod u novogodišnjoj večeri. Očekujte vas odlična atmosfera, kao i pažljivo odabran muzički odabir kako bi sve bilo savršeno. Kafana Barberi poseduje pravi kafanski ambijent i dovoljno je prostrana da možete komforno uživati sa vašim najdražima.

Predhodne godine tražila se karta više sve do poslednjeg dana, iako su sve karte bile rasporade u rekordnom roku, što dovoljno govori o ovoj popularnoj kafani. Najveći domaći hitovi pevali su se na sav glas sve do jutra Doživite neodoljive trenutke kada je Nova godina u pitanju,  sa vašim najdražima u pravom kafanskom ambijentu koji će vas oduševiti. 

Što se ponude tiče, cena je bila i više nego atraktivna, karta se kretala od 30€ do 50€ i u cenu je bilo uključeno sedenje, domaće piće i hrana. Tokom cele večeri piće se točilo dok se uživalo u kompletnoj atmosferi.

Ukoliko želite da doživite nezaboravan doček Nove godine u kafani Barberi, vaše je samo da okupite ekipu i rezervišete vaše mesto na vreme kako biste se u potpunosti opustili.

Sve dodatne informacije o dočeku Nove godine u kafani Barberi možete dobiti putem broja 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).