Tara rafting je avantura koja se ne propušta

Tara rafting je avantura koja se ne propušta

Tara rafting je avantura koja se ne propušta ovog leta i zahvaljujući kojoj ćete moći da iskusite nove stvari koje do sada niste probali. Prepustite se nesvakidašnjoj zabavi na reci i priušite sebi avanturu na koju sigurno više nećete biti ravnodušni. Tara rafting spada u ekstremnije sportove na reci, a najbolji period za rafting jeste od maja pa sve do kraja jeseni, a tok reke je različit u svakom periodu.

Početak godine idealan je za najiskusnije i najveće zavisnike od adrenalina, dok je period od leta pa sve do kraja sezone nešto mirniji pa možete uživati i zabeležiti najlepše fotografije. Ako želite da priuštite sebi i svojim prijateljima magične trenutke koje ćete kvalitetno provesti i to u prirodnom okruženju, Tara rafting vam garantuje zabavu koju ćete sve češće želeti da iskusite.

Gotovo svakome je potreban beg od svakodnevnih obaveza, a Tara rafting biće sjajna prilika da napunite baterije i vratite se kući spremni za nove pobede i izazove koji su pred vama.

 

RAFTING TAROM

 

 

Rafting Tarom predstavlja pravu adrenalinsku avanturu na koju idete sa svojom ekipom u gumenom čamcu uz kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Iako rafting spada u ekstremnije sportove, ova avantura na reci svakako je bezbedna uz svu opremu i iskusnog skipera iz rafting kampa sa kojim ćete uživati u raftingu.

Rafting Tarom pružiće vam mogućnost da uživate u neodoljivim prizorima koje nam je priroda dala i koji će osvežiti vaše telo i um. Da bi avantura bila potpuna, potreban vam je udoban rafting kamp gde će vaša Tara rafting avantura biti kompletna.

Upoznajte kamp Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih kampova koji će vam priuštiti avanturu za pamćenje. Na samoj obali Drine nalazi se ovo fenomenalno mesto koje je ušuškano daleko od buke i vreve i predstavlja pravu malu oazu mira i uživanja.

 

 

Nakon što zavrišite sa Tara rafting avanturom očekuje vas prava zabava, moderan smeštaj i izvrsna klopa koja se priprema od proizvoda iz obližnjeg domaćinstva, tako da je svaki zalogaj zaista nezaboravan. U kampu Rajska rijeka dočekaće vas prava domaćinska atmosfera i puno dobre energija koja zapravo i čini ovaj kamp toliko autentičnim.

Priuštite sebi vikend pravo hedonizma koje možete iskusiti sa vašim najdražima i neka Tara rafting avantura bude zabava koju ćete svake godine želeti da iskusite. Kamp Rajska rijeka vas sa nestrpljenjem očekuje a svoje mesto u kampu možete rezervisati već danas pozivom na broj +387 66 930 940 ili  ih kontaktirajte na mail info@rajskarijeka.com.