Kurs za frizera Beograd

Kurs za frizera Beograd

Kurs za frizera Beograd olakšaće vaš put ka uspehu i samom vrhu kada je frizerski svet u pitanju. Ukoliko maštate o velikoj karijeri po kojoj će vas pamtiti, onda je kurs za frizera Beograd na akademiji Panjković pravi odabir za vas. Uz njihov tim, neka vaša ljubav prema frizerskom svetu postane posao koji ćete obožavati. Ima li išta lepše nego kada radiš posao koji voliš?  Onda nije posao već pravo zadovoljstvo i uživanje kojem nema granica.

Ukoliko ste kretivna osoba i želite svoju kreativnost da podelite sa drugima, kurs za frizera Beograd je prilika da se razvijate u pravom smeru. Kretivnost i mašta su sve savršeno spojive stvari koje će vam garantovano doneti veliki uspeh u poslu i karijeri. Kurs za frizera Beograd pružiće vam kompletnu obuku koja podrazumeva teoriju, praksu i rad na modelima, što je ujedno najpouzdanija obuka za sve polaznike, posebno one koji nemaju iskustva.

Kurs za frizera danas je jedan od najtraženijih kurseva i spada u TOP 5 zanimanja u celom svetu, zato ne propustite priliku da se upoznate sa svim tajnama priferskog sveta već sada.

Akademija Panjković jedinstvena je jer je tvorac Miki svoje znanje doneo iz Amerike, završavajući najbolje kurseve sa željom da svoje znanje prenese na naše tržište. Zahvaljujući predanosti u poslu i dugogodišnjem iskustvu, danas je akademija Panjković najbolji kurs za frizera Beograd koji će vam pružiti sve što vam je potrebno za vašu karijeru.

 

Kurs za frizera Beograd na akademiji Panjković obezbeđuje vam:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

 

KURS ZA FRIZERA CENA

 

Kurs za frizera Beograd

 

Kada je reč o akademiji Panjković, mnoge interesuje kurs za frizera cena. Cena kursa na tržištu generalno može biti formirana od samog kvaliteta kursa, proizvoda koji se koriste, kao i od dužine trajanja kursa. Na akademiji Panjković očekuju vas pristupačne cene i u ponudi je kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera. Možete upisati oba kursa, a može i pojedinačno, kao i individualni kurs  na  sa Mikijem.

Cena kursa za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno i traje 6 meseci, a cena kursa za muškog frizera iznosi 200€ mesečno i predviđen je da traje 5 meseci.

Odaberite najbolje za sebe i budite korak ispred svih kada je kurs za frizera Beograd u pitanju. Sve dodatne informacije u vezi kursa na akademiji Panjković možete saznati pozivom na broj +381 63 60 80 93 .

T.Ž.