Vikend koji se ne propušta – otvaranje splava Pristan

Vikend koji se ne propušta – otvaranje splava Pristan

Pred nama je vikend koji se ne propušta, a to je otvaranje splava Pristan koji već godinama unazad nudi uvek dinamičan i autentičan provod. Leto nam donosi lepo vreme i sezonu splavova što svi, uistinu, jedva isčekujemo čim sunce izađe. Konačno je na red došao i taj čudesni vikend gde nas očekuje specijalan provod na splavu Pristan koji nam je ovog puta obećao nezaboravnu sezonu.

Splav Pristan je mesto nesvakidašnjeg provoda i posebne atmosfere koji je za vrlo kratko vreme postao jedan od najtraženijih mesta kada je letnji provod u pitanju, zato ne propustite otvaranje koje će se desiti ovog vikenda u petak i subotu.

 

 

U petak veče očekuju vas DJ’s Lea & Ike koji i te kako umeju da naprave pravi spektakl, dok je subota veče rezervisana za dvojac Divolly & Markward koji su poznati po vrhunskim setovima. Spremite se za ludi letnji provod na splavu Pristan koji će vas ostaviti bez reči, a očekuje vas još mnogo uzbudljivih vikenda koje ne smete propustiti.

Imajmući na umu da vlada veliko interesovanje za otvaranje splava Pristan, rezervaciej su obavezne a broj je 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).