Nova godina Skadarlija

Nova godina Skadarlija

Nova godina Skadarlija sve je češća fraza koja se pretražuje uoči novogodišnjih praznika i sve je više onih koji žele da prolave doček Nove godine u boemskom stilu. Svima je dobro poznat provod i Skadarliji koji decenijama ostavlja bez daha sve psoetioce, kako tokom cele godine, tako i kada je Nova godina u pitanju. Ukoliko ste i Vi jedan od onih koji mašta o autentičnom boemskom provodu, onda je Nova godina Skadarlija vaš pravi odabir za neodoljivi provod.

Skadarlija obluje velikim brojem fantastičnih lokala za svačiji ukus, ali ono što im je svima zajedničko, jeste uvek dobar provod kojeg nikada ne manjka. Upravo zbog toga mnogi smatraju da nije jednostavno odabrati pravo mesto za Nova godina Skadarlija provod, zbog čega smo mi tu da vam olakšamo potragu.

Odabrali smo kvalitetna mesta gde je atmosfera uvek na samom vrhuncu, posebno za Nova godina Skadarlija. Očekujte besprekornu uslugu, neodoljivo novogodišnje veče i trenutke koje nikada nećete zaboraviti. Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja restorane u Skadarliji koji važe za najbolje restorane u ovoj boemskoj ulici.

 

 

NOVA GODINA RESTORAN DVA JELENA

 

Nova godina Skadarlija

 

Nova godina restoran Dva jelena jedan je od najpopularnijih restorana u ulici Skadarlija koji osvaja svojim autentičnim izgledom i specijalnim provodom. Svake nedelje i svakog dana tokom cele godina imate priliku da uživate u jedinstvenim večerima gde vas očekuje pravi boemski provod, posebno kada je Nova godina u pitanju. Elegantno veče ispunjeno najlepšim domaćim hitovima uz tamburaški orkestar upravo je ono što čini Skadarliju toliko posebnom. Svake godine očekuje vas svečana večera uz neoraničenu konzumaciju pića i mnoštvo iznenađenja u kojima ćete uživati.

Info&Rez: 062/111-22-33 ili 062/-262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

NOVA GODINA RESTORAN ZLATNI BOKAL

 Nova godina Skadarlija

 

Nova godina restoran Zlatni bokal takođe je jedan od najlepših lokala u ulici Skadarlija gde imate priliku da uživate u fenomenalnoj novogodišnjoj noći i provodu o kakvom ste maštali. Ovde vas takođe očekuje pravi boemski provod koji podrazumeva najlepše pesme uz tamburaše i ambijent koji će vas vratiti u davna vremena kada je Skadarlija tek postajala popularna. Kao i u većini restorana, i ovde vas očekuje neodoljiva svečana večera koja će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju. Kažu da je predhodne godine ovde doček Nove godine bio očaravajuć, zbog čega smo sigurni da će ove godine biti još bolje nego predhodne.

Info&Rez: 062/111-22-33 ili 062/-262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

NOVA GODINA RESTORAN TRI ŠEŠIRA

 

Nova godina Skadarlija

 

Nova godina restoran Tri šešira je zaista specijalan lokal sa najdužim postojanjem u ulici Skadarlija koji priča istoriju i čini boravak ovde zaista nesvakidašnjim. Uživaćete u pravom tradicionalnom ambijentu, kao i u vrhunskim ukusima gastronomskih domaćih specijaliteta koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Na sve to, zamislite samo tamburaše koji vam sviraju na uvce dok uživate u celokupnom utisku novogodišnje večeri. Uvek dobar provod, odlična usluga i sjajan ambijent učinili su ovo mesto posebno popularnim kada je Nova godina u pitanju.

Info&Rez: 062/111-22-33 ili 062/-262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Odaberite restoran za Nova godina Skadarlija i uživajte u jedinstvenom provodu koji ćete dugo prepričavati i pamtiti. Sigurni smo da ćete doživeti prelepe trenutke sa vašim najdražima, kao i da će ova ulica postati vaše redovno mesto za prijatne trenutke koje želite da podelite sa drugima.

Sve dodatne informacije u vezi restorana za Novu godinu možete dobiti pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

T.Ž.